Web Analytics
More
    Reklāma

    Waze tagad ļauj plānot braucienus tīmeklī un saglabāt tos tālrunī

    Jaunākie raksti

    Braucienu plānošana, izmantojot Waze, kļuvusi vēl ērtāka. Tagad lietotājiem tiek dota iespēja plānot savu izbraucienu tīmekļa pārlūkprogrammā, izmantojot Live Map, un pēc tam šo braucienu saglabāt Waze aplikācijā, noklikšķinot uz pogas “Save to app” .

    Avots: Waze

    Būtiski, ka līdz ko lietotājs būs atzīmējis sev vēlamo ierašanās laiku galamērķī, Waze aplikācija automātiski paziņos, kad jāsāk doties ceļā. Lietotājs pat saņems arī brīdinājuma paziņojumus, pamatojoties uz reāllaika satiksmes datiem – ja satiksme sāk palēnināties, lietotne mudinās laicīgāk doties ceļā.

    Reklāma

    Tāpat Waze lietotāji tagad var tīmeklī apskatīt arī savas saglabātās atrašanās vietas un atlasīt tās pēc brauciena sākuma vai galapunkta – tas lieti noder regulāriem braucieniem uz vieniem un tiem pašiem galamērķiem. Jāatzīmē, kas visi minētie jauninājumi pieejami gan iOS, gan Android ierīcēs.

    Iespēja saglabāt braucienus tīmeklī un lietotnēs ir pieejama arī pakalpojumā Google Maps. Būtiskākā atšķirība starp Waze un Google Maps ir tā, ka Google Maps izmanto mākslīgo intelektu satiksmes prognozēšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ingvars Beseris
    09.09.2020 14:21

    Tas nav nekas jauns. Maršruta plānotāju lietoju jau ilgāku laiku. Kā arī saglabātās adreses kur esi bijis ari ir sens notikums…

    Valters Karlsons
    09.09.2020 19:05

    Arī waze jau iepriekš aplikācijā varēja ieplānot braucienus, par kuriem tad arī laicīgi paziņoja par izbraukšanu.

    Valters Karlsons
    09.09.2020 19:57

    Ieplānot braucienus lietotnē ir ērti – ievadi galamērķi, ierašanās laiku un waze laicīgi brīdinās par izbraukšanu. Laiks tiek rēķināts pēc atrašanās vietas un satiksmes intensitātes konkrētajā brīdī (protams, ja tas ir noteikts pareizi). Iespējams norādīt, cik minūtes ātrāk pirms izbraukšanas laika tiek sūtīts brīdinājums.

    Pičs
    10.09.2020 09:05

    Bet Keitija taču raksta par Waze Live Maps, nevis par kaut ko citu (Google maps vai aplikāciju).
    Es aplikācijā regulāri plānoju izbraukšanu piem dienu iepriekš, lai zinātu, kad sarunāt tikšanos, jo skatos, kad statistiski mazāk sastrēgumu uz konkrēto vietu.

    Reklāma