Web Analytics
More
    Reklāma

    LEGO radījis dabiska izmēra Toyota Supra auto modeli

    Jaunākie raksti

    Cilvēka izdomai nav robežu, un to vēlreiz apliecina uzņēmums LEGO, kas no saviem plastmasas klucīšiem ir radījis automašīnas Toyota Supra dabiska izmēra modeli, ar kuru pat ir iespējams pārvietoties.

    Iespējams, ka tas saistīts ar šī ikoniskā auto modeļa 35 gadu jubileju, izlaižot īpašu svētku versiju tikai Japānas tirgum, bet arī LEGO ir radījis savu dzeltenas krāsas auto repliku. Tā ir veidota no 477 303 LEGO klucīšiem un sver vairāk nekā 1880 kg, tikmēr īstā versija ir pat vieglāka – 1640 kg. Šajā modelī ir piedomāts pie detaļām, jo ne tikai virsbūve ir veidota no LEGO, bet arī viss iekšējais salons, izņemot vadītāja sēdekli, lai tomēr būtu ērtāka braukšana. Protams, riepas gan ir no ierastās no gumijas. Kā redzams video, tad arī bremžu diski un sistēma ir veidota noe LEGO Taču šis “LEGO Toyota GR Supra full-scale replica” modelis ir spējīgs pārvietoties ar ātrumu 27 km/h, pateicoties iebūvētajam elektromotoram.

    Reklāma

    Pagaidām iespaidīgais LEGO būvējums atrodas Japānas Legoland izklaides parkā, taču vēlāk tas tiks izrādīts arī citās vietās. Šis nemaz nav pirmais šāda veida projekts, ko realizējis dāņu uzņēmums, lai pierādītu savu sadarbību un interese autobūves indrustrijā. Piemēram, ir iespējams redzēt arī pilna izmēra Lamborghini Sian superauto repliku no plastmasas klucīšiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma