Web Analytics
More
    Reklāma

    “Lego” radījis dabiska izmēra “Lamborghini Sian”, kas sver vairāk nekā divas tonnas

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Lego” ik pa laikam padižojas ar iespaidīgiem un tematiskiem “Lego” klucīšu komplektiem, kuru salikšana varētu būt ne tikai interesants, bet arī sarežģīts un laikietilpīgs process. 2018. gadā uzņēmums ienāca transporta nozarē, radot dabiska izmēra “Bugatti Chiron” automobili ar vairāk nekā miljons (!) gabaliņiem. “Lego” jaunākais veikums ir “Lamborghini Sian FKP 37” arī dabiska izmēra automašīna, kuras salikšana tik daudz laika un nervu neprasīs, taču rezultāts priecēs tikpat ļoti.

    “Lamborghini Sian” “Lego” komplektā ietilpst vairāk nekā 400 000 gabaliņu, kuri ietver 154 dažāda veida “Lego Technic” gabaliņus. Gatavs modelis sver vairāk nekā divas tonnas jeb 2200 kg un garumā sasniedz teju piecus metrus, kas atbilst īstā modeļa parametriem. Lai arī salikšanas process nav tik ilgs kā ar “Bugatti Chiron”, tā arī nebūs kā pastaiga parkā. Šādu lielizmēra komplektu salikšana ir gluži kā pusslodzes darbs. “Gizmodo” žurnālistam šis darbiņš prasīja ap 8660 stundas laika.

    Reklāma

    Lai arī ar šo automobili satiksmē doties nevarēsi, gandrīz viss pārējais atbilst īstajam “Lamborghini Sian”. Izņēmums šeit, protams, ir cena. “Lego Lamborghini Sian” modeļa izmaksas ir aptuveni 44 000 USD, kas atbilst, manuprāt, salīdzinoši augsta komforta mašīnas cenai. Vienlaikus šis “Lego” klucīšu auto joprojām ir krietni lētāks un pieejamāks par īsto, kura cena sasniedz 2 640 000 ASV dolārus.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma