Web Analytics
More
    Reklāma

    Pokemon Go izstrādātāji Niantic iegādājas 3D skanēšanas lietotni Scaniverse

    Jaunākie raksti

    Populārās mobilās spēles Pokemon Go radītāji Niantic ir iegādājušies lietotni Scaniverse, kas īpaši paredzēta 3D attēlu veidošanai. Tā ir pieejama tikai iPhone un iPad lietotājiem.

    Pokemon Go spēle daļēji norisinās reālā vidē, izmantojot papildinātās realitātes (AR) iespējas, un ar šādu pirkumu, Niantic tikai apliecina to, ka savu nākotni saista tieši ar precīzas 3D pasaules kartes izveidi. Tāpat kopumā balstoties uz nākotni AR jomā mūsu dzīvēs, jo šai kartei būtu nemitīgi jāatjaunojas. Kā viens no soļiem būs arī savu papildinātās realitātes briļļu izstrāde, kas varētu konkurēt ar Apple brillēm, kuras, protams, joprojām ir tikai baumu līmenī. Tieši Scaniverse zināšanas un radītais serviss ļaus labāk apstrādāt informāciju. Lietotne joprojām būs pieejama lietotājiem, un tā netiks izņemta no Apple App Store, bet 3D modeļu eksportēšana tagad būs pieejama bez maksas.

    Reklāma

    Jau 2020. gadā Niantic mudināja Pokemon Go spēlētājus izmantot lietotni, lai ar tās palīdzību sāktu ievākt 3D informāciju par pasauli, motivējot tos 20-30 sekundes skenēt noteiktas vietas uz Zemes. Pagaidām gan nav pieejama plašāka informācija par darījuma apjomu, bet ir zināms, ka Scaniverse radītājs pievienosies Niantic papildinātās realitātes komandai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma