Web Analytics
More
    Reklāma

    Realme paziņo par savu Apple MagSafe uzlādes sistēmas konkurentu MagDart

    Jaunākie raksti

    Augusta sākumā viedtālruņu ražotājs Realme paziņoja par savu magnētiskās uzlādes sistēmu MagDart, kura darbosies līdzīgi kā Apple radītā MagSafe tehnoloģija.

    Pat nosaukumi ir ļoti līdzīgi, vienam esot nedaudz “maigākam”, bet Realme MagDart angļu valodā esot “skarbākam”, kas arī apliecina uzņēmuma tehnisko veikumu. Viena no lielākajām atšķirībām būs tā, ka Realme risinājums spēs nodrošināt ātrāku magnētisko uzlādi. Par to parūpēsies īpaši radīts 50W lādētājs, kurš ir aprīkots ar aktīvo gaisa dzēsēšanu, lai noturētu uzlādes spoli un lādētāju optimālā temperatūrā. MagDart tehnoloģija principā ir līdzīgi Apple MagSafe, jo telefona aizmugurē tiks integrāti magnēti apļveida formā, nodrošinot to, ka lādētājs vienmēr piestiprināsies vienā vietā un veiks uzlādi. To spēks sasniegs 5 ņūtonus, kas atbilst aptuveni 500 g.

    Reklāma

    Avots: Realme
    Avots: Realme

    Ja 50W SuperDart lādētājs 4500mAh bateriju līdz 100% spēs uzlādēt 54 minūšu laikā, tad lietotājiem tiks piedāvāts arī mazāks lādētājs, kas ir pilnīga Apple MagSafe kopija, jo tas būs gan apaļas formas, gan nodrošinās 15W uzlādes jaudu. Kā norāda Realme, tad šis lādētājs telefonu līdz pilnai baterijai spēs uzlādēt 90 minūšu laikā, kas arī ir pietiekami ātri. No savas pieredzes varu teikt, ka Apple risinājums tiešām nav tas ātrākais, bet tas lieliski noder tad, ja telefons nav daudz jālieto un var ilgāku laiku atrasties vienā vietā.

    Avots: Realme

    Tāpat Realme paredzējis arī ārējo bezvadu uzlādes akumulatoru, kas izmantos MagDart tehnoloģiju. Līdzīgu bateriju pavisam nesen prezentēja tieši Apple, tā kā risinājumi un saistītie produkti ir gandrīz identiski. Kā pirmais viedtālrunis, kurš izmantos šo tehnoloģiju, varētu būt koncepta telefons Realme Flash, kļūstot par pirmo Android darbināto telefonu ar magnētisko bezvadu uzlādi. Pagaidām nav zināms, kad tas tiks oficiāli prezentēts, tomēr tās varētu notikt oktobra beigās.

    Avots: Realme
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dolan
    11.08.2021 15:22

    Vai iPhone varēs uzlādēt ar to MagDart un vai RealMe varēs uzlādēt ar MagSafe? Savādāk neredzu konkurenci, ja tie produkti nevar viens otru aizvietot un…konkurēt?

    digitalk
    11.08.2021 16:03
    Reply to  Dolan

    formāli ir konkurence — piedāvājot līdzvērtīgu risinājumu pārvilina pircējus pie sevis. es gan nestādos priekšā, kā var pārvilināt āboļpircēju uz Realme, bet tā jau ir formalitāte ;)

    Reklāma