Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 9T varētu tikt atcelts pavisam

    Jaunākie raksti

    Tiek runāts, ka pandēmijas ietekmi uz savu ikdienu vēl tikai sāksim izjust, kad viedtālruņi ražotājiem nebūs detaļu ierīču izveidei. Iespējams, OnePlus 9T būs viens no lielākajiem cietējiem, jo tiek runāts, ka šī viedtālruņa modeļa ražošana jau atcelta nepieejamo detaļu dēļ. Citi atkal uzskata, ka OnePlus 9T tiks ziedots, lai OnePlus un Oppo varētu kopīgi veidot viedtālruņus tuvākai nākotnei.

    OnePlus jau iepriekš nācās Ziemeļamerikā piedāvāt tikai daļu no OnePlus 9 konfigurācijām tieši detaļu nepieejamības dēļ. OnePlus 9 bāzes modelis nemaz Ziemeļamerikā nebija nopērkams, tā vietā bija OnePlus 9 versija ar 12 GB RAM un 256 GB atmiņu.

    Reklāma

    Diemžēl izskatās, ka OnePlus 9T detaļu pieejamība ietekmēs vēl skarbāk – tiek baumots, ka OnePlus 9T vispār netiks ražots, jo neesot pieejami izejmateriāli. Daži vēl ticēja, ka šogad gaidāms OnePlus 9T un OnePlus 9T Pro, lai arī ražotājs nepiedāvāja OnePlus 8T Pro modeli pirms gada, bet nu izskatās, ka OnePlus 9T sērija ir pavisam apdraudēta. Visticamāk, arī Oppo nāksies atcelt vairākus plānotos viedtālruņu modeļus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    29.07.2021 14:53

    Tam taču nevarētu būt pilnīgi nekāda sakara ar to ka OnePlus ķīnieši šmaucās ar Geekbench testiem?
    https://kursors.lv/2021/07/08/oneplus-9-serija-izsviesta-no-geekbench-par-krapsanos/

    Reklāma