Web Analytics
More
    Reklāma

    Netflix, iespējams, strādā pie pokemonu seriāla

    Jaunākie raksti

    Tiem, kuriem kaut ko izsaka vārds pokemoni, to noteikti atcerēsies no multiplikācijas seriāla Pokemoni, kas savu debiju piedzīvoja jau 1997. gadā, kļūstot par vienu no 21. gadsimta sākuma ikonām bērnu vidū. Pēc vairāk nekā 20 gadiem Netflix gatavojas piedāvāt savu seriālu un versiju par šo īpašo dzīvnieku pasauli.

    Ir parādījusies informācija, ka straumēšanas serviss Netflix savos plānos ir iekļāvis radīt jaunu seriālu par pokemoniem, kura darbība norisināsies reālā ikdienas dzīvē nevis tiktu veidota kā multfilma. Līdzīgi kā filma “Detektīvs Pikaču”, kas tika izlaista 2019. gadā, pēc ilgāka laika atkal ekranizējot šos slavenos dzīvnieciņus ar superspējām tieši mūsdienu sabiedrībā. Netflix vēlas turpināt savu iesākto līniju, veidojot seriālus un filmas par zināmām videospēlēm, jo arī pokemonu seriāls varētu būt vairāk balstīts tieši uz Nintendo iekārtām radītajām spēlēm.

    Reklāma

    Jau līdz šim Netflix ir spējis veiksmīgi ekranizēt videospēli The Witcher, kā arī Castlevania, bet darbība notiek pie Resident Evil un Tomb Raider seriāliem. Pietiekami zināmas un populāras spēles. Tas pats notiktu arī ar šo pokemonu seriālu, un tā būtu Netflix sadarbības turpināšana ar Nintendo. Tiesa, iepriekš tika runāts par seriālu spēlei Legend of Zelda, kas gan beigās tika atcelts. Šobrīd pokemonu seriāla projekts nav oficiāli apstiprināts, taču Netflix jau ir iekrājis pieredzi, lai radītu kvalitatīvu seriālu, un masīvā skatītāju bāze noteikti varētu būt veiksmīgs atspēriens, lai piedāvātu kaut ko jaunu šajā ikoniskajā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    03.08.2021 12:37

    Iespējams, bet pilnīgi skaidrs, ka aktieru atlase tiks ieturēta labākajās Netflix pēdējo gadu tradīcijās.

    Reklāma