Web Analytics
More
    Reklāma

    Reta spēles The Legend of Zelda versija izsolē pārdota par 870 000 USD

    Jaunākie raksti

    Atkal ticis pārsists izsoļu rekords saistībā ar jau vēsturisku videospēļu izsoli, šajā reizē par īpašu The Legend of Zelda 1987. gada spēles izlaidumu pircējs šķīries no 870 000 USD.

    Līdz šim spēles Super Mario Bros kopija gozējās pirmajā vietā ar 660 000 USD, taču nu šī summa ir pārsista ar uzviju. Izsoļu uzņēmums Heritage Auctions šajā reizē piedāvāja ļoti labu spēles The Legend of Zelda iepakojumu, kurš ticis ražots ierobežotā daudzumā 1987. gada beigās ASV, jo jau 1988. gadā mainījusies versija. Tā bijusi paredzēta Nintendo videospēļu konsolēm, tāpēc atrodama tam laikam atbilstošā iepakojumā un formā. Kā norāda paši izsoles rīkotāji, tad šī, iespējams, ir līdz šim vērtīgākā šāda veida spēles kopija, jo tas ir vienīgais eksemplārs, kāds nonācis uzņēmuma rokās. Tāpat spēle tiešām ir ļoti reta, tāpēc uzskatāma par augstvērtīgu kolekcionējamo priekšmetu. Tā ir viena no vecākajām spēles kopijām, kādu vispār ir iespējams iegūt, piešķirot papildu vērtību.

    Reklāma

    Avots: Heritage Auctions

    Tas viss vainagojies ar panākumiem, jo pagājušās nedēļas izskaņā, 9. jūlijā, kāds interesents ir šķīries no šiem 870 000 USD. Šeit pat nav tik ļoti uzsvērta spēles vizuālā kondīcija, jo eksemplāra retums un izlaidums ir ļoti īpašs. Salīdzinājumam 1988. gada spēles kopija ir tikusi izsolīta par nieka 50 400 USD, tas tā perspektīvai par summu atšķirībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    devnull
    13.07.2021 16:03

    Super Mario 64 Breaks an Unexpected Record by Selling for 1.5 Million Dollars at Auction

    Reklāma