Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple strādā pie displeja, kas būs aprīkots ar A13 Bionic mobilo procesoru

    Jaunākie raksti

    Parādījusies informācija, ka Apple strādā pie jauna displeja, kas būtu aprīkots ar atsevišķu procesoru, tādējādi nodrošinot spēju apstrādāt grafiskās darbības pašā monitorā.

    Savu ārējo Thunderbolt displeju ražošanu uzņēmums pārtrauca jau 2016. gadā, bet tad 2019. gadā izlaida ļoti augstas klases un vēl augstākas cenas monitoru Pro Display XDR, kas ir ticis atzīts profesionāļu vidū. Svaigākā informācija liecina, ka Apple plānos ir radīt pavisam jaunu displeju, kas būs aprīkots ar mobilo procesoru A13 Bionic, tieši tādu ir saņēmuši iPhone 11 modeļi. Tas ļautu grafiskos darbus apstrādāt pašam monitoram, sniedzot iespēju attēlot gan augstākas kvalitātes saturu, gan samazināt grafisko slodzi pieslēgtajā datorā. Iespējams, ka šis monitors varētu aizstāt Pro Display XDR, kurš nav aprīkots ar atsevišķu grafisko procesoru, par ko tika baumots pirms tā izlaišanas.

    Papildu tiek lēsts, ka Apple gatavo vēl vienu jaunu monitoru, kas nebūtu aprīkots ar procesoru, bet būtu lētāka alternatīva šobrīd esošajam Pro Display XDR. Tātad kaut kas nosacīti tuvāks tautai un Apple faniem. Mobilā procesora izmantošana displejā ļautu to padarīt arī ērtāk lietojamu, piemēram, piedāvājot AirPlay funkcionalitāti, un, protams, labāk apstrādājot intensīvus grafiskos uzdevumus.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma