Web Analytics
More
    Reklāma

    Spēles Super Mario 64 neatvērta kopija izsolīta par 1,56 miljoniem USD

    Jaunākie raksti

    Pēdējās pāris dienas ir bijušas ļoti bagātas ar cilvēku iztērēto naudas summu izsolēs par retro spēlēm, jo 9. jūlijā par 870 000 USD tika pārdota spēles The Legend of Zelda kopija, taču pāris dienas vēlāk par iespaidīgiem 1,56 miljoniem USD izsolīta oriģināla spēles Super Mario 64 kopija.

    Ja līdz šim tieši The Legend of Zelda bija dārgāk izsolītā retro videospēle, tad Super Mario 64 versija šo summu ir gandrīz dubultojusi. Patiesībā Super Mario spēles kopija nav kāds īpašs uzdevums, kas piešķīris šo vērtību, bet tas ir fakts, ka tā joprojām ir oriģinālajā iepakojumā un neatvērta. Tas nozīmē, ka šādi saglabājusies spēles kopija ir ļoti liels retums un vērtība, ko arī apliecina izsoles summa. Tāpat tās kvalitātes novērtējums ir 9,8 balles, kas ir ļoti, ļoti augsts rezultāts.

    Reklāma

    Avots: Heritage Auctions

    Attiecīgā Super Mario 64 versija ir paredzēta Nintendo N64 spēļu konsolēm, kā arī tā ir pirmā versija, kura ikonisko spēles tēlu Mario un pašu sižetu pārnesa no 2D pasaules uz 3D. Tieši šī versija arī tiek uzskatīta par spēļu industrijas vēsturē ļoti nozīmīgu, paverot ceļu tādām spēlēm kā Grand Theft Auto. Par izsoles norisi kā ierasts rūpējās izsoļu nams Heritage Auctions, kuru piedāvājumā ir šīs te īpašās videospēļu versijas. Izskatās, ka cilvēkiem pandēmijas laikā noteikti ir uzkrājusies nauda kādiem liekiem tēriņiem, un cerams, ka šī īpaša spēles kopija tā arī paliks neatvērta un kā mantojums nākamajām paaudzēm.

    AvotsCNet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma