Web Analytics
More
    Reklāma

    Atteikties no Windows 11 un atgriezties pie Windows 10 varēs vien 10 dienu laikā

    Jaunākie raksti

    Ikvienam interesantam jau ir pieejama oficiālā Windows 11 Beta versija, un kā ziņo jaunākā informācija, tad brīdī, kad lietotājs būs instalējis jaunāko Microsoft operētājsistēmas versiju, būs vien 10 dienas, lai pārietu atpakaļ uz Windows 10.

    Lietotājiem nebūs dots pārāk daudz laika, lai izlemtu, vai jaunais Windows 11 ir patīkams un labs vai nē, jo netiks dotas pat divas nedēļas, pārbaudot un iztestējot to savā ikdienas lietošanā. Principā lēmums būs jāpieņemt jau no pirmajiem mirkļiem, taču šāds solis no Microsoft varētu tikt sperts tāpēc, ka līdz šim nav pārāk sekmīgi veicies ar klientu pāreju uz Windows 10 operētājsistēmu. Šo sešu gadu laikā tās lietotāju bāze nav sasniegusi cerētos 80%. Acīmredzot šī informācija un aktivitāte likusi pārdomāt pieeju no uzņēmuma puses, veidojot to salīdzinoši agresīvāku.

    Reklāma

    Operētājsistēmu maiņas iespējas gan būs pieejamas tikai Windows 10 lietotājiem. Protams, no tāda skatupunkta, ka to izdarīt ērtākā veidā, nezaudējot visu informāciju. Ja jau esiet instalējuši Windows 11 Beta versiju, tad lai atgrieztos pie iepriekšējās operētājsistēmas, nepieciešams doties uz uzstādījumiem: Start menu > Settings > Windows Update > Advanced Options > Recovery > Previous version of Windows.

    Kādi ir jūsu iespaidi par gaidāmo Windows 11?

    AvotsCnet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    13.07.2021 10:55

    Es uzliku kādu nedēļu atpakaļ uz sava mediacentra un šķiet atpakaļ neiešu noteikti – izteikti ātrāka, ābolīgā un ērtāka sistēma!

    Reklāma