Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft atbalstīs Windows 10 līdz 2025. gadam

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju gigants Microsoft publiskojis informāciju, ka atbalsts Windows 10 operētājsistēmai tiks pārtraukts 2025. gada 14. oktobrī.

    Šī informācija ir parādījusies Microsoft oficiālajā mājaslāpā, kur tiek atspoguļota informācija par programmatūras dzīvescikliem. Tajā redzams, ka Windows 10 Home un Pro versijas savu atbalstu saņems līdz 2025. gadam. Iespējams, tas ir pierādījums tam, ka drīzumā ir gaidāma jauna Windows versija, un tā būs pavisam jaunas paaudzes. Iepriekš Microsoft parasti izlaidis jaunu operētājsistēmu ik pēc pāris gadiem, tomēr pēdējos sešos gados Windows 10 ir bijusi vienīgā jaunā versija, kura divas reizes gadā saņem uzlabojumus. 2025. gadā tirgū tā būs atradusies jau 10 gadus.

    Reklāma

    Tāpēc šāda informācija par atbalsta pārtraukšanu noteikti ir viena no zīmēm, ka ir sagaidāms kaut kas jauns. Tomēr šī publiskotā informācija nenozīmē, ka atbalsts pilnībā tiks pārtraukts 2025. gadā. Visdrīzāk vēl nākamos četrus gadus Windows 10 versija saņems arī dažādus tehniskos uzlabojumus, bet vēl pēc tā laika tiks sniegts drošības un nelielu labojumu atbalsts. Tagad atlikusi nedēļa, kad 24. jūnijā uzzināsim jaunumus par nākamo Windows versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma