Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple jaunā iOS 15 Beta versija tagad pieejama ikvienam interesentam

    Jaunākie raksti

    Jūnija sākumā Apple savā izstrādātāju konferencē WWDC21 paziņoja par jaunumiem operētājsistēmu jomā, kas pie klientiem oficiāli nonāks rudenī, taču publiskās Beta versijas tagad ir iespējams lejupielādēt ikvienam interesantam.

    Parasti kā pirmie, kuri tiek pie Beta versijām, ir tieši izstrādātāji, un tā tas notika arī šajā reizē, kad 7. jūnijā iOS 15, iPad OS 15, watchOS 8, macOS Monterey un tvOS Beta versijas nonāca izstrādātāju rokās. Taču pēc neilga laika Apple vienmēr izdod arī publiskās Beta versijas, kas nozīmē, ka ikvienam atbilstošo Apple ierīču lietotājam bez maksas ir iespējams tās uzstādīt savās ierīces un ātrāk sajust atjauninājumus un uzlabojumus. Salīdzinājumam par izstrādātāju Beta versijām būtu jāškiras no 99 USD.

    Jaunākās operētājsistēmu Beta versijas iespējams iegūt Apple mājaslapā, taču tas vienmēr jādara ar lielu piesardzību. Šīs nav oficiālās versijas, kas nozīmē, ka to darbība var būt ļoti haotiska un slikta, kā arī tās var pat izdzēst lietotāju saglabāto informāciju ierīcē un iCloud servisā. Manā pieredzē ar šo gan nav bijušas problēmas, un iOS 14 Beta un iOS 15 Beta gadījumā nav nekādu lielu lietošanas problēmu. Tiesa, vislielākās problēmas ir dzirdētas tieši par Mac datoru operētājsistēmu Beta versijām, kuru gan neuzstādu.

    Publiski pieejamās Beta versijas varētu nedaudz atšķirties no izstrādātāju Beta versijām, bet tas nozīmē to, ka programmētāju versijas pie izmaiņām tiek ātrāk un attiecīgi pēc tam izmaiņas seko visiem pārējiem, ievērojot šādu cikliskumu. Lielākie jaunumi iOS 15 būs saistībā ar paziņojumu pārvaldību gan tos grupējot, gan piedāvājot noteiktos laikos saņemt noteiktas ziņas.

    Vai būtu interese par kādu apskatu ar jauno iOS 15 versiju?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bnfddf
    03.07.2021 18:00

    Uzliku. Patīk focus modes.

    Palīgā
    03.07.2021 19:23

    Nevaru nekādīgi uzlikt ! Ko es daru nepareizi ??? Telefons : Xiaomi Redmi Note 10 Pro

    bnfddf
    03.07.2021 20:21
    Reply to  Palīgā

    ām.. Nepareizi bija nopirkt android un mēģināt likt iOS uz tā :D :D

    Juris_S
    04.07.2021 11:29
    Reply to  bnfddf

    Nu bet virsraksts pasaka – IKVIENAM!

    Hhh
    05.07.2021 14:40
    Reply to  Juris_S

    Trollis. Tā jau likās. Izej ārā, vasara.

    07.07.2021 12:53

    Esmu aktīvs iOS betu izmantotājs, lielas problēmas ir reti un tās paŗsvarā tiek novērstas mēneša ietvaros. Taču, mēdz būt aplikācijas, kas pārstāj strādāt. Mans nesenākais piemērs ir tāds, ka pārstāja strādāt ēparaksts mobilajā ierīcē, rādīja kļūdas paziņojumu. No šīs reizes sāku apdomāt, vai tiešām tas ir nepeiciešams.

    Reklāma