Web Analytics
More
    Reklāma

    “Telegram” beidzot pievieno grupu video zvanu funkciju

    Jaunākie raksti

    Video konferenču iespēju integrēšana saziņas lietotnēs, iespējams, kļūs par šo laiku jauno tendenci, ņemot vērā, ka arī darba lietas aizvien vairāk tiek darītas tieši no mobilajām ierīcēm. Tā nu apmierinot ne tikai video konferenču dalībnieku, bet arī parasto lietotāju vēlmes, “Telegram” beidzot nācis klajā ar grupu video zvanu iespēju, ko uzņēmuma izpilddirektors Pāvels Durovs solīja jau maijā.

    Šobrīd jebkurā grupā iespējams vienkārši pāriet no audio saziņas uz video zvaniem, pieskaroties kameras ikonai. “Telegram” savā paziņojumā norāda, ka neierobežots grupas dalībnieku skaits var piedalīties audio zvanā, taču video zvana iespējas gan pagaidām var izmantot ļoti limitēts skaits – 30 grupas dalībnieku. Uzņēmums sola, ka “tuvākajā laikā” šis limits tikšot pacelts. Video zvana laikā dalībniekiem būs iespēja arī kopīgot savu ekrānu.

    Reklāma

    Līdztekus ilgi gaidītajai video zvanu iespējai “Telegram” ienesis arī svaigākas vēsmas vispārējā saziņā, tostarp uzlabojis trokšņu slāpēšanu un pievienojis vairākus animēto fonu variantus. Ja ir liela vēlme, iespējams izveidot arī savu unikālo animēto fonu.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma