Web Analytics
More
    Reklāma

    “Telegram” iekāps videokonferenču segmentā

    Jaunākie raksti

    Pēdējie atjauninājumi liecina, ka “Telegram” ir visai spēcīga un iespējām bagāta saziņas lietotne, turklāt, neslikts “Clubhouse” konkurents. Tikmēr jaunākie paziņojumi liecina par to, ka “Telegram” vēlas izmēģināt savu laimi videokonferenču segmentā un jau maijā piedāvāt pāris jaunas funkcijas grupu videozvaniem.

    “Telegram” izpilddirektors Pāvels Durovs nācis klajā ar paziņojumu, ka sākot ar maiju lietotāji varēs izmantot arī grupu videozvanu iespējas. Jaunais risinājums ietvers tipiskās funkcijas, kuras atrodamas videokonferenču pakalpojumos, piemēram, trokšņu slāpēšanu, ekrāna koplietošanu, kā arī sniegs mobilo, galddatoru, planšetdatoru atbalstu. Būtiski, ka šie videozvani tiks veidoti “Telegram” stilā, kas nozīmē, ka tie būs šifrēti un piedāvās ātru informācijas apmaiņu.

    Reklāma

    “Telegram” jau šobrīd piedāvā viens pret viens videozvanus, kā arī grupu video čatus, kurus, pie tam, tagad var arī ieplānot. Vienlaikus, ja sekotu rūpīgi līdzi katram “Telegram” paziņojumam, būtu ievērojuši, ka uzņēmums jau pērn solīja grupu videozvanu funkciju. Taču, kā saka – labs nāk ar gaidīšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rolands
    29.04.2021 12:36

    Varat ieteikt labus Latvijas Telegram kanālus? Vai varbūt Kursors.lv var izveidot rakstu par to?

    Reklāma