Web Analytics
More
    Reklāma

    T-Mobile sākuši pārdot džinu, kura nosaukumā izmantots 5G simbols

    Jaunākie raksti

    Viens no lielākajiem Amerikas mobilo sakaru sniedzējiem T-Mobile izveidojis savu džina līniju, kuras nosaukumā izmantots 5G savienojuma abreviatūra, tādējādi atzīmējot panākumus šī savienojuma nodrošināšanā.

    Ja man atmiņa neviļ, tad Latvija joprojām skaitās viena no tām valstīm, kas varētu pietiekami strauji attīstīt 5G mobilās tehnoloģijas, tomēr savā telefonā Rīgas centrā es šobrīt nevaru to izmantot. Tikmēr T-Mobile, atzīmējot to, ka 300 miljoniem klientu ir pieejamas zemās frakvences un 150 miljoniem arī vidējas distances ultra platjoslas 5G mobilais savienojums, ir izdevis īpašu džina līniju. Tā nosaukumā ir iepīts šis savienojums, dzērienu nosaucot vienkārši par “5Gin”, bet pilnajā nosaukumā “Ultra Capacity 5Gin”. Cerams, ka 5G skeptiķi tagad nesāks kaut kādā veidā cīnīties arī pret šīm dzērienu pudelēm.

    Avots: T-Mobile

    T-Mobile gan paši nav uzsākuši savu džina pagatavošanu, bet to piegādā dzērienu ražotājs Heritage Distilling. Tāpat tiks piedāvāts bezalkoholiskais alus “5Ginger Beer”, kuru gatavos uzņēums Jones Soda. Džina cena būs 30 USD par 750ml pudeli, bet no 10 USD nāksies šķirties par sešām alus pudelēm (viena 335ml). Nekas ārkārtēji dārgs vai īpašs, bet atbilstoši ASV tirgus situācijai. Šāds gājiens noteikti radīs lielāku interesi pašos gala patērētājos, kā arī, iespējams, palielinās T-Mobile klientu skaitu, tādējādi atzīmējot savu tehnoloģisko triumfu. Mājaslapā ir pieejamas arī īpašas dzērienu receptes.

    Es gan joprojām gaidu, kaut ko interesantu un saistošu arī Latvijas iedzīvotājiem no mūsu lielākajiem mobilo sakaru sniedzējiem tieši 5G jomā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PēcJāņiem
    28.06.2021 10:57

    Mjā, raksta autors manāmi vēl Jāņu noskaņās – aplami apgalvojumi, personīgās vēlmes un kaudze ar drukas kļūdām.

    Reklāma