Web Analytics
More
    Reklāma

    IKEA un Sonos iepazīstina ar jaunu kopradīto SYMFONISK skaļruni

    Jaunākie raksti

    Aprīļa sākumā bija parādījusies informācija par to, ka IKEA gatavojas atjaunot savu produktu līniju, kas radīta sadarbojoties kopā ar uzņēmumu Sonos. Tagad oficiāli prezentēts jaunais kopdarbs, kas būs ierāmēts skaļrunis.

    Jaunais produkts būs daļa no SYMFONISK skaļruņu līnijas, kuru IKEA radīja jau pirms trim gadiem, uzsākot sadarbību ar Sonos, kas neprasa komentārus par savu skaņu sistēmu kvalitāti. Jaunākais kopdarbs būs līdzīgs gleznai vai bilžu rāmītīm, skatoties kā katrs to nodēvē. Tas būs vidēja izmēra, plakans skaļrunis, kas ļauj to piestiprināt pie sienas vai arī novietot plauktā. Jaunais SYMFONISK sērijas produkts būs pārklāts ar audumu, lai vēl vairāk iekļautos ikdienas vidē kā dizaina elements, kāda arī ir IKEA doma un mērķis. Mēbeļu ražotājs ir vēlējies radīt produktus, kas ir augstas kvalitātes, bet par demokrātisku cenu, tāpēc noslēgta šī abpusējā sadarbība.

    Reklāma

    Avots: IKEA/Sonos
    Avots: IKEA/Sonos

    Priekšējā daļa būs vai nu baltā vai melnā krāsā ar vizuālu noformēju, kas atspoguļo skaņu vibrācijas. Skaņas kvalitāti un tehnisko pusi nodrošinās Sonos, kā arī speciālais rāmis būs aprīkots ar iespēju pieslēgties bezvadu internetam. Tas varēs savienoties ar citiem Sonos radītajiem skaļruņiem, kā arī atskaņot plašu klāstu no mūzikas straumēšanas servisiem. Rāmī būs iestrādātas fiziskas pogas, lai kontrolētu mūzikas atskaņošanu, un iespēja pārvietot elektrības vadu, ērtākai rāmja novietošanai ikdienas vidē. Atskaņotāja cena būs 199 USD, un oficiāli tas būs pieejams pēc mēneša. Arī Latvijas tirgū būs pieejami SYMFONISK līnijas produkti, kā arī konkrētias skaļrunis no 15. jūlija. Cena gan vēl nav zināma.

    Avots: IKEA/Sonos
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Battery
    17.06.2021 22:39

    Radiotehnika s90 tumbas sitadiem mēsliem nepārspēt.

    Juris Akmens
    17.06.2021 23:01

    Droši vien nebūs mitruma izturīgs?

    0939
    18.06.2021 00:19
    Reply to  Juris Akmens

    vai vajag? tas taču ir parasts mājas skaļrunis, nevis ārtelpām vai baseinam paredzēts.
    protams, ja runa par floridu u.c. tropiskām vietām, tad ir jādomā vai pirkt mitrumizturīgos vai biežāk mainīt.

    Reklāma