Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook strādā pie sava viedpulksteņa, kas būs aprīkots ar 2 kamerām

    Jaunākie raksti

    Interneta vidē jau kādu laiku parādās informācija par to, ka sociālais tīkls Facebook atkal strādā pie kādas elektroniskās ierīces, kas ir viedpulkstenis. Iespējams, ka šis produkts un informācija sāk iezīmēt nopietnākas aprises.

    Kā norāda šobrīd pieejama informācija, tad Facebook strādā pie sava viedpulksteņa, kas būs aprīkots pat ar divām kamerām, un šobrīd šādu iespēju nepiedāvā neviens no zināmākajiem un populārākājiem viedpulksteņiem. Tāpat notiek sarunas ar kādu no ASV lielajiem mobilo pakalpojumu sniedzējiem, jo Facebook pulkstenis darbosies ar LTE savienojumu, kas nozīmē, ka tas varēs darboties kā neatkarīga ierīce bez telefona savienojuma. Paredzams, ka to darbinās īpaši pielāgota Android operētājsistēmas versija, piedāvājot dažādas Facebook lietotnes.

    Reklāma

    Noteikti izceļamas ir šīs divas kameras, no kurām viena būs priekšā esošā kamera, kas varētu nodrošināt video zvanus, un otra varētu būt 1080p izšķirtspējas aizmugurējā kamera. Iespējams, ka pulksteni ar kameru varēs izņemt no rāmja, lai izmantotu kā GoPro tipa mazo kameru un pievienotu jebkurā vietā. Protams, Facebook viedpulkstenis būs aprīkots ar dažādiem sensoriem, kas parādīs lietotājiem informāciju par veselību, jo arī šī ierīce pamatā vērsta uz aktīva dzīvesveida veicināšanu.

    Uzņēmums cer pārdot pat vairākus 100 tūkstošu ierīču, un to cena varētu būt 400 dolāru. Līdzīgiu cenu šobrīd piedāvā arī konkurenti. Pulkstenis varētu tik izlaists trīs krāsās – melna, balta un zelta. Pagaidām tā oficiālā izlaišana gaidāma nākamā gada vasarā, tomēr joprojām nav precīza informācija, ka Facebook tiešām izstrādā šādu viedpulksteni un to piedāvās tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    12.06.2021 06:26

    Es iedomajos ka cilveks slauka tualete pecpusi un pekshnji nostrimojas viss proces ar “draugiem” facebook. Ka rezultata facebook pazinjo, ka bijusi programmatuuras kljuuda, taapeec taa notika. Bet ka cilvekam dziivot taalaak?

    2002
    12.06.2021 07:18
    Reply to  Oskars

    kā dzīvot tālāk pasaulē vienam pašam, jo pārējie no ieraudzītā atdeva galus?
    da kuru interesē kāda pakaļa un ko nu tur vēl ierauga…tu vari pa ielu iet pliks un jau rīt neviens par to neatcerēsies.

    Reklāma