Web Analytics
More
    Reklāma

    “Facebook” izstrādā viedpulksteni – iespējamo “Apple Watch” konkurentu

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka nākamajā gadā viedpulksteņu tirgū ienāks jauns spēlētājs. Un tas būs neviens cits kā “Facebook”. Tapis zināms, ka kompānija sākusi darbu pie sava gudrā pulksteņa izveides, kas piedāvās gan veselības un fitnesa, gan, protams, ziņapmaiņas funkcijas. Turklāt nelielu šķipsniņu asuma piedod “Facebook” plāni radīt nopietnu konkurentu “Apple Watch”.

    Pašreiz izskatās, ka “Facebook” radītais viedpulkstenis darbosies uz “Android” bāzes, taču nav izslēgts, ka tas vēlāk varētu tikt aprīkots ar paša “Facebook” izstrādāto operētājsistēmu. Jaunā ierīce savas funkcijas izpildīs arī tad, ja viedtālrunis tuvumā neatradīsies. Runājot par saziņu, pulkstenis varētu cieši integrēties ar “Facebook Messenger”, kā arī koncentrēties uz sociālo tīklošanos un ātru mijiedarbību ar citiem lietotājiem. Savukārt fitnesa jomā tas varētu ļaut izsekot aktivitātēm, nodrošināt ātru saziņu ar treneriem un, iespējams, sniegt ērtu savienojamību ar tādiem fitnesa pakalpojumiem kā “Peloton“.

    Reklāma

    Lai iekarotu to tirgus daļu, kur dominē “Apple Watch”, “Facebook” sākotnēji savu viedpulksteni vajadzētu piedāvāt cenā, kas ir tuvu ražošanas izmaksām. Paredzēts, ka kompānijas jaunā produkta uznāciens varētu notikt ne ātrāk kā 2022. gadā.

    Apple Watch SE apskats – lielisks sniegums, ko diezgan ierobežo baterija

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    TiriPiri
    15.02.2021 18:19

    Nabadziņi. Cerams investīcijas tur arī paliks, tikai pētniecībā.

    vUps
    15.02.2021 21:15

    Man liekas, ka aizmirsāt pieminēt. Lai apskatītos laiku, būs jānoskatās reklāma. 😅

    Reklāma