Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel iesmej par Apple, norādot, ka Mac datori nav radīti datorspēlēm

    Jaunākie raksti

    Tiem, kuri ikdienā lieto Apple datorus, šis nebūs nekāds pārsteigums, un to visdrīzāk arī pieņems un sapratīs, jo Mac datori arī nav paredzēti datorspēlēm. Tomēr procesoru ražotājs Intel ir gatavs to īpaši uzsvērt, iešaujot kājā arī sev.

    Pagājušajā gadā rudenī Apple paziņoja par pirmajiem produktiem, kuri ir aprīkoti ar uzņēmuma izstrādāto ARM procesoru M1, iezīmējot jaunu posmu Apple datoru līnijā. Tikmēr citiem komponenšu ražotājiem šis ir sava veida trieciens, tāpēc tie dažādos veidos cenšas pasmieties vai norādīt uz Apple nepilnībām. Tagad pienākusi kārta Intel norādīt uz to, ka Mac datori it nemaz neder videospēļu baudīšanai, jo tie nespēj nodrošināt tādu pašu veiktspēju un kvalitāti kā Intel un Windows darbinātās mašīnas.

    Avots: Intel

    Intel ir veikusi salīdzinājumu starp Intel Core i5 11400H procesoru savienojumā ar Nvidia GeForce RTX 3060 grafisko karti pret 16-collu MacBook Pro, kas arī aprīkots ar Intel Core i9 9980HK kopā ar AMD Radeon Pro 5600M. Tas nozīmē, ka Intel ir salīdzinājusi pati savus divu paaudžu procesorus, norādot uz to, ka vecākais nespēj sniegt tādu videospēļu kvalitāti, nemaz nesalīdzinot datus tieši ar jauno Apple M1 procesoru. Tā kā beigās sanāk, ka Intel salīdzina sevis radītos produktos un nemaz nevar pārmest kaut ko Apple, reāli nesalīdzinot Intel ar M1 procesoru, lai norādītu uz it kā vājo spēļu pieredzi.

    Noteikti tas nav pārsteigums, jo Apple nekad savus produktus nav pozicionējusi kā datorus spēlēm, bet tie ir domāti ikdienas lietošanai, bilžu un video apstrādei, kas pieprasa lielāku grafisko un procesora jaudu, taču īsti nekad nav ticis runāts par datorspēlēm. Tāpēc Apple mērķa auditorijai tas arī nav tik svarīgi, un beigu beigās var sanākt tā, ka Intel paši pabojā savu tēlu.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hiancints
    02.06.2021 22:47

    Tas tikai pierāda Inteļa vājumu un to, ka tur strādā veci stagnāti! Kā var pieļaut tik stulbu kļūdu? Jeb tas ir kaut kāds pēdējaos salmiņš un jāķer kas var?
    Nevienam nav noslēpums, ka Intelim uzbrūk Amd, tagad vel apple pamazām tinās prom no tiem vecajiem sprāgoņiem…

    Reklāma