Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzņēmums Grid piedāvā izjauktus un ierāmētus Apple iPhone viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Tu neesi īsts Apple fans, ja Tev pie sienas neatrodas izjaukts un ierāmēts iPhone viedtālrunis, taču šo problēmu var atrisināt uzņēmums Grid.

    Jau ilgāku laiku tas nodarbojas ar dažādu elektronisko ierīču izjaukšanu un ierāmēšanu, radot dekora elementus ikdienas vidē. Katrai ierīcei ir pieejams neliels stāsts, ar ko tā ir īpaša, kā arī katrai detaļai ir pievienots paskaidrojums, ko tad tā nodrošina. Savā ziņā tā ir kā instrukcija, kas tad īsti atrodas Apple iPhone “vēderā”. Šobrīd piedāvājumā ir pieejami no iPhone 1 līdz iPhone 7 modeļiem, kā arī iPod Touch un pirmās paaudzes Apple Watch viedpulkstenis. Cenas svārstās no 139 līdz 399 USD. Papildu Apple ierīcēm ir iespējams iegūt PSP1000 portatīvo spēļu konsoli vai Nokia E71 viedtālruni.

    Reklāma

    Man personīgi šīe darbi liekas pietiekami gaumīgi un tiešām var būt lieliska dāvana Apple faniem vai cilvēkiem, kuriem patīk tehnoloģijas, un viņi novērtētu šādu dekoru. Melnā rāmī esošais izjauktais telefons pēc vairākiem gadiem noteikti būs vērtīgāks nekā vienkārši atvilktnē nolikts vecais telefons, īpaši, kad gribēsies atskatīsies uz tehnoloģisko attīstību vai gremdēties atmiņās. Jautājums ir par cenām, vai tās ir aktuālas. Apskatot šos modeļus Ebay, tad šie telefoni ir aptuveni šajās cenu robežās. Grid produktos vēl jāierēķina izjaukšanas darbs un noformējums. Interesanti, cik maksātu šādi izjaukti Samsung Galaxy S21 vai iPhone 12 sērijas telefoni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davix
    28.05.2021 10:56

    Izskatās ļoti interesanti. Sava ziņā pievienoto vērtību saredzu pievienotajos katras detaļas paskaidrojumos, kas ļauj daudz labāk iepazīt un izprast tehnoloģiju uzbūvi. Laba dāvana, kam tuva inženierdomāšana vai izglītošanas nolūkiem jaunajai paaudzei, kuru tehnoloģiju izpratne nekur tālāk kā nosaukt jaunākos telefona modeļus vai spēlīšu lejupielādi appstore tā arī nesniedzās (ko skaudri parāda DESI indekss par patieso ainu).

    Krotow
    28.05.2021 21:26

    Datortehnikas muzejam derēs. Daudz noderīgāk būtu ejoši T2 čipi, Apple SSD, softs jauna vaifona ekrāna piereģistrēšanai un vēl šis tas iegrauztajam auglim specifisks.

    Janis Murnieks
    29.05.2021 08:16

    Saprotu, ka tas ir tikai “gaumīgs” dizaina elements..
    Bet tomēr atsevišķas daļas ir vairāk “defragmentējušās” nekā būtu vajadzīgs

    Līdzība : Kad tava auto dzinēja fragmenti ir gan bagažniekā, gan cimdu nodalījumā …

    Reklāma