Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” tuvākā mēneša laikā palaidīs maksas audio saziņas funkciju

    Jaunākie raksti

    “Twitter” audio saziņas pakalpojums un “Clubhouse” klons “Spaces” pie pirmajiem lietotājiem nonāca aprīļa beigās. Neilgi pēc tam kompānija dalījās ar plašāku informāciju par “Spaces” lietošanas nosacījumiem, kā arī atklāja ieceri par maksas virtuālo istabu “Ticketed Spaces” izveidi. Tā būs iespēja, kā nopelnīt papildus kabatas naudu, ko gan nevarēs izmantot kurš, katrs lietotājs.

    “Twitter” atklājis, ka nākamo nedēļu laikā lietotāji ASV varēs pieteikties maksas tiešraides audio istabu izveidei. Būtiski, ka ikvienam, kurš vēlas uzņemt dalībniekus un iekasēt maksu, būs nepieciešams:

    Reklāma

    • Savākt vismaz 1000 sekotāju;
    • Pēdējo 30 dienu laikā uzņemt dalībniekus vismaz trīs virtuālajās istabās;
    • Būt vismaz 18 gadus vecam.
    Avots: Twitter

    Maksājumu apstrādes vajadzībām “Twitter” sadarbojas ar “Stripe”. Tas nozīmē, ka lietotājam būs nepieciešams savs “Stripe” konts. Maksu par darījumiem “Twitter” uzņemsies uz sevi. Taču tik skaisti arī nebūs, ka lietotājam tiks viss – ieņēmumi būs brālīgi jāsadala. Piemēram, ja biļetes cena ir 10 dolāri, 3 dolāri aizies “Google” un “Apple” maciņos (30% nodeva par pirkumiem lietotnēs). Savukārt vēl 20% no atlikušās summas nonāks pie “Twitter”. Tas, kas no šī visa atliek, ieripos istabas izveidotāja kabatā.

    Lai arī vispirms “Ticketed Spaces” nonāks pie lietotājiem ASV, tajās droši varēs pievienoties ikviens interesents no jebkura pasaules reģiona.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0853
    26.05.2021 10:20

    kāda daļa no saņemtajiem 50% ir jādala ar valsti?

    Reklāma