Web Analytics
More
    Reklāma

    HP izziņo jaunu “budžeta” klases spēlēm paredzētu portatīvo datoru līniju Victus

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums HP paziņojis par jaunu portatīvo datoru piedāvājumu, kas ir veidoti, kā “budžeta” klases datorspēlēm paredzētu portatīvo datoru līniju Victus. Tā tieši konkurēs ar Dell G sērijas portatīvajiem datoriem.

    Laikam jau gluži vārds “budžets” ne vienmēr īsti iet kopā vārdu videospēles, lai tiešām sniegtu augstāko kvalitāti un izmantotu visas mūsdienīgās iespējas tieši datoru tirgū, tomēr HP Victus ir gan atbilstoša tehniskā specifikācija, gan vismaz solīta pievilcīga cena. Kā norāda uzņēmums, tad Victus sevī iemiesos to rokrakstu un kvalitāti, kāda ir OMEN līnijas datoriem.

    Reklāma

    Jaunie Victus portatīvie datori būs aprīkoti ar 16 collu lieliem QHD ekrāniem, kuri spēs sasniegt 165Hz ekrāna atsvaidzes ātrumu. Tos varēs aprīkot ar Nvidia GeForce RTX 3060 vai AMD Radeon RX 5500M videokartēm. Būs iespējams izvēlēties Intel Core i7-11800H sērijas vai AMD Ryzen 7 5800H mobilos procesorus, papildinot komplektāciju ar operatīvo atmiņu līdz 32 GB. Šī gan ir informācija par labāko specifikāciju, un pagaidām nav sīkāka informācija par bāzes cenā iekļautajām komponentēm, jo šobrīd ir zināms, ka HP Victus cena sāksies no 799 USD. Papildu ir piedomāts par dzesēšanas iespējām, izveidojot garu aizmugurējo ventilatoru un piecu virzienu gaisa plūsmu, kā arī saglabāta īpašā pārvaldības sistēma, kāda ir OMEN sērijas datoriem.

    Portatīvie datori būs pieejami trīs krāsās – sudraba, zila un balta. Pie pircējiem tiem vajadzētu nonākt jūnijā, kad arī būs zināma pilna tehniskā specifikācija. Pirms tam HP izlaidīs jaunumus augstākajā plauktiņā, piedāvājot jaunus OMEN 16 un OMEN 17 spēļu klēpjdatorus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elvis
    25.05.2021 08:50

    Gorilla Glass iesūdzēs tiesā.

    CII
    25.05.2021 09:53

    Dīvains ekrāna izmērs16″.. hmm iepriekš atzinu tikai 17″ nez, laikam būs jāpagaida kādās cenās šis nostāsies LV, jo kā reiz biju plānojis iegādāt jaunu porķiku budžetā ap 1k€

    Reklāma