Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel 11. paaudzes Core Rocket Lake-S procesori gaidāmi 30. martā

    Jaunākie raksti

    Tā kā baumas par Intel 11. paaudzes Core Rocket Lake-S procesoriem jau pārņēmušas tīmekli, tad Intel vairs nekavējas ar paziņojumu, ka tiešām jau marta beigās tiks izlaisti jaunie procesori. Par 11. paaudzes Core procesoriem Intel plašāk pastāstīs 30. martā, bet jau šobrīd par jaunajiem procesoriem ir šis tas zināms.

    Vācu mazumtirgotājs Mindfactory jau paspējis savā tīmekļa vietnē izvietot Core i7-11700K procesora modeli, kas nekur citur nav pieejams. Intel paziņojis, ka norit sarunas ar Mindfactory, lai tiktu galā ar šo situāciju. Visticamāk, Mindfactory veikals nav parakstījis tā dēvētos embargo dokumentus, kas liedz pirms noteikta datuma (parasti sakrīt ar oficiālo izziņošanu) stāstīt, rādīt un pārdot jaunos produktus.

    Reklāma

    Avots: techpowerup.com

    Tīmeklis jau ir uzpildīts ar Core i7-11700K procesora veiktspējas testiem. Core i7-11700K būs 8 kodoli un 16 pavedieni, kā arī 125 W TDP. Šobrīd izskatās, ka Core i7-11700K vēl arvien tiks veidots 14 nm tehnoloģijā, bet šī informācija varētu būt CPU-Z lietotnes interpretācija, nevis fakts. Core i7-11700K procesora veiktspēja single core veiktspēja baumu līmenī tiek vērtēta augstāk par AMD Ryzen 9 5950X.

    Avotskitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma