Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify spēs savus šovus un podkāstus pārvērst tekstā

    Jaunākie raksti

    Straumēšanas serviss Spotify lietotājiem testa režīmā sāks piedāvāt jaunu funkcionalitāti, un tā būs automātisku norakstu (angliski transcript) izveide saviem audio šoviem un īpašajam saturam.

    Realitātē tas nozīmē, ka dažādiem podkāstiem un audio ierakstiem, kurus šobrīd veido pats Spotify, kā arī citiem saturiem, būs pieejams automātiski veidots runātāja teksts. Tas sniegs iespēju lietotājam izlasīt to, par ko tiek runāts noteiktajā audio ierakstā, un to varēs izdarīt nemaz neklausoties pašu podkāstu. Papildu tam būs iespēja izvēlēties noteiktu teksta vietu un atskaņot podkāstu no tās. Domāju, ka šis varētu lieliski noderēt tad, kad klausīšanās procesā ir noticis kāds pārtraukums, un lietotājam galvā ir palikusi kāda frāze, bet ne konkrēts laika moments.

    Reklāma

    Spotify mērķis ir piedāvāt norakstus visiem pieejamiem podkāstiem, bet pagaidām līdz tam vēl ir kāds ceļš ejams. Arī šobrīd šī jaunā iespēja tiek darbināta testa režīmā, bet tā ir pieejama gan Android, gan iOS operētājsistēmu ierīcēm. Norakstu pieejamība varētu palīdzēt atrast tieši konkrētas podkāstu epizodes un saturu, jo Google Podcasts serviss piedāvā meklēt audio ierakstus, balstoties uz noteiktām frāzēm. Lietotne saņēmusi arī vizuālos uzlabojumus, ļaujot mainīt izvēļņu lielumu, padarot lietojamību ērtāku un pieejamāku plašākam skaitam cilvēku.

    Avots: Spotify
    AvotsSpotify
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma