Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Podcasts spēs piedāvāt personalizētus ierakstus

    Jaunākie raksti

    Iespējams, ka daļa no mums mūsdienās pat dušā iet ar austiņām, un tās varētu nākt jau komplektā piedzimstot, tāpēc arvien vairāk mums patīk patērēt sev interesantu saturu. Īpaši augot podkāstu (latviski tiek tulkots arī kā aplādes) popularitātei, Google beidzot ir apzinājusies savas lietotnes vājās vietas un nu sākusi piedāvāt personalizētas rekomendācijas.

    Google papildinājusi savu Podcasts lietotni ar pilnībā jaunu sadaļu Recommended, kura atrodas sākuma ekrānā. Patiesībā šīs rekomendācijas ir ļoti precīzas, jo tās piedāvās tieši noteiktas podkāstu epizodes jebšu atsevišķus ierakstus nevis tikai veselu kanālu. Kompānija savā stilā ir piestrādājusi pie precīzu ieteikumu veidošanas, balstoties uz mūsu datiem, kas patiesībā ir ļoti ērti, ja gribam atklāt kaut ko jaunu vai attiecīgi dzirdēt līdzīgas tēmas. Tāpat ieteikumus iespējams uzreiz atskaņot no Recommended loga, nemaz neatverot jaunu aplādes kanālu. Pārbaudot latviešu versiju, šī opcija gan nebija piejama. Kāda pieredze citiem aktīvajiem lietotājiem?

    Reklāma

    Salīdzinot ar Apple piedāvāto Podcasts aplikāciju, tad tajā nemaz nav pieejama šāda ieteikumu sadaļa, un var teikt, ka Google ir aizgājusi soli priekšā konkurentam. Spotify gadījumā izskatās, ka ieteikumi ir daļēji balstīti uz mūzikas izvēli, tomēr personīgi mūzikas straumēšanas serviss man nesaistās ar aplāžu klausīšanos. Šie abi servisi patiešām tiecas piedāvāt visa kanāla skatīšanos, ne noteikta ieraksta.

    Portāls Delfi ir apkopojis tieši latviešu radītos skaņu celiņus, ja ir interese, var iemest aci tautiešu veikumā.

    Kuri ir jūsu iecienītākie podkāsti?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    19.12.2019 00:44

    No vārda “podraide” rodas dīvainas asociācijas. Tiešām nevarēja latviskot kaut kā sakarīgāk?

    digitalk
    19.12.2019 01:28
    Reply to  Krotow

    aplāde arī neizklausās sakarīgāk.

    Reklāma