Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify ļaus dalīties ar noteiktu brīdi podkāstā

    Jaunākie raksti

    Pēdējo mēnešu laikā esam saņēmuši dažādus jaunumus no mūzikas straumēšanas servisa Spotify, kā arī tiek uzlabota ikdienas lietojamība. Kā viens no lielākajiem jaunumiem ir iespēja dalīties ar noteiktu laika momentu podkāstā, nevis nosūtīt tikai pilnu epizodi, kā tas bijis līdz šim.

    Jaunā funkcionalitāte saucas “Share from”, kur var redzēt, no kādas minūtes vēlaties dalīties ar podkāstu, kuru šobrīd klausāties. Līdzīgi, kā tas ir YouTube, kur iespējams norādīt vai sūtīt video kā tādu vai uzreiz atskaņot noteiktu brīdi tajā. “Share from” iespējas parādīsies tajā brīdī, kad lietotājs izvēlēsies dalīšanās opciju. Pagaidām gan funkcionalitāte ir pieejama tieši podkāstiem, ne dziesmām. Papildus ir izmainījies izskats šim te dalīšanās logam, kas iepriekš citas lietotnes attēloja saraksta veidā, bet tagad tās izkārtotas režģī.

    Reklāma

    Izmaiņas ir pieejamas gan Android, gan iOS platformām. Pārbaudīju pats savu iPhone Spotify lietotni. Jāsaka, ka nekā sarežģīta, un tajā brīdī, kuru vēlies tieši atzīmēt, vienkārši nepieciešams spiest dalīties ikonu. Lietotne arī piefiksēs attiecīgo brīdi ar sekundes precizitāti. Papildus tam nelieli mūzikas fragmenti, kas tiek atskaņoti fonā, tagad darbosies ar Snapchat lietotni, līdzīgi kā tas tiek darīts Instagram. Atjaunojiet savu Spotify lietotni un sāciet aktīvi dalīties ar savu iecienītāko podkāstu labākajiem momentiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps
    21.05.2021 08:55

    Būtu labāk nometuši cenu! Priekš mūzikas straumēsanas 6.99/men ir REĀLI PAR DAUDZ! Jo kaut kas tāds vairs NAV nekas ‘ekskluzīvs’ – video straumēšanas servisi piem. Netflix maksā tikpat!

    Kādi 3.99/men vēl būtu būtu ok, vai pat 2.99…. Nez.. Šogad atteicos no spotify jo maksāt šo lielo maksu 83€ gadā par to lai es pāris stundas nedeļā(kamēr masīna uz-no darba un mājā kaut kad ieslēgt) paklausītos dziemas bez reklāmām nav vērts…. Un Bezmaksas versijā tās reklāmas palikušas tik ļoti kaitinošas – ik pēc 2-3dziesmām vismaz uz minūti vai pat divām un vairakas…. Iepriekš bija ik pēc 5-6 dziesmām uz sekundem 10-20 viena… Tatad 2x biežak un pat 3x ilgākas.

    Bet nu es varu dzīvot neklausoties mūziku 24/7… ir tādi kas nevar un visticamāk, ka tādi uzskata ka ir ok par spotify tik maksāt. Esmu pēdejā laikā pasācis braukt vispār bez nekādiem troksņiem ar logiem vaļā, kad lietus nelīst un klausīties putnu skaņās, vai ka līst man patīk lietus skaņa… kas paceļ manu garastāvokli un nomierina… Laikam tiešām tas 30 ir atnācis… :D

    Last edited 2 years ago by Kristaps
    Reklāma