Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify saņēmis balss asistenta funkcionalitāti “Hey Spotify”

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas serviss Spotify ir papildinājis funkcionalitāti ar savu balss asistentu, kuru būs iespējams izsaukt ar komandu “Hey Spotify”. Tas darbosies vienīgi tad, kad pati lietotne ir atvērta, un vismaz pagaidām funkcionalitāte ir pietiekami ierobežota.

    Balss asistenta galvenais uzdevums ir atskaņot kādu mūziķi, dziesmu, albumu vai atskaņošanas sarakstu, papildu neveicot nekādas fiziskas darbības lietotnē. Tiesa, funkcionalitāte ir ierobežota tajā, ka asistents nebūs spējīgs sniegt plašāku informāciju par izpildītāju vai dziesmu. Vienīgais, ko būs iespējams palūgt, būs tieši jaunākā albuma atskaņošana. “Hey Spotify” darbosies tikai tad, kad darbojas pati lietotne, un to nevarēs izsaukt un palaist citos gadījumos.

    Reklāma

    Kaut arī sākumā tika ziņots par funkcionalitātes pieejamību tikai Android lietotājiem, tomēr pakāpeniski tā būs pieejama arī iPhone īpašniekiem. Savā Spotify lietotnē šo iespēju gan vēl neatradu, bet arī pagaidām nav piedāvāts to atjaunot. Lai ieslēgtu balss asistentu būs nepieciešams doties uz mikrofona uzstādījumiem un to ieslēgt, bet pēc jaunākā atjauninājumu lietotnei par šo iespēju vajadzētu ziņot automātiski. Lietotājiem būs iespējams izvēlēties vai balss asistents ar viņiem sazināsies vīrieša vai sievietes balsī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma