Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify strādā pie sava balss asistenta

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas serviss Spotify, iespējams, strādā pie sava balss vadības asistenta, kurš atsauksies uz pavisam vienkāršo frāzi “Hey Spotify”, pievienojoties jau “Hey Google”, “Hey Siri” un “Hey Alexa”. Liekas, ka drīz jau būs nepieciešams špikeris, lai zinātu, ko un kā sasaukt ar balsi.

    Šis pagaidām nav oficiāls papildinājums, taču viens no lietotņu ekspertiem Jane Machung Wong ziņo, ka Spotify lietotne saņems iespēju klausīties balss komandas, uzsākot tās ar frāzi “Hey Spotify”. Taču izskatās, ka ar balsi aplikāciju varēs vadīt vien tad, ja tā jau būs atvērta, līdz ar to tas nozīmē, ka šāda funkcionalitāte nebūs tik ērta.

    Reklāma

    Šobrīd jau ir iespējams savienot Google viedpalīgus ar Spotify, ļaujot tiem atskaņot mūsu izvēlēto mūziku. To pašu iespējams izdarīt caur Apple Siri, tā kā šī funkcionalitāte jau tā piepildītajā balss asistentu tirgū tiešām varētu izrādīties lieks.

    Spotify straumēšanas konkurentam lietotnei Pandora šāda iespēja parādījās jau 2019. gadā, kas ļauj pārslēgt dziesmas un radio stacijas, regulēt skaļumu, atskaņot dažāda veida mūziku, balstoties uz vaicājumu, kā arī jautāt par dziesmu vai pievienot to favorītiem. Līdzīgas iespējas sagaidāmas arī Spotify. Nav gan zināms, kad šī iespēja varētu nonākt pie lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    10.03.2020 13:48

    Labāk būtu beidzot sataisījuši gapless atskaņošanu spotify connect ierīcēm. Citādi klausoties kaut kādu setu, piemēram, starp dziesmām vai kad hosts kaut ko ierunā uz 20 sekundēm (kas skaitās kā atsevišķs skaņdarbs), sanāk tāda kā raustīšanās, kas ļoti ātri sāk krist uz nerviem. Jo acīmredzot katrs nākamais skaņdarbs ir jāieladē, kas aizņem kādu sekundi, bet caur datoru/mob ierīci viss ideāli strādā, ielādēšana notiek priekšlaicīgi un patīkama sajūta, kad klausies 2h setu bez pārtraukumiem.
    Tā kā google un siri jau darbojas, būtu labāk darījuši kaut ko jēdzīgu.

    Reklāma