Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple ikgadējās izstrādātāju konferences sarīkošana izmaksā 50 miljonus dolāru

    Jaunākie raksti

    Apple App Store vadītājs Fils Šillers (Phil Schiller) publiskojis informāciju, ka uzņēmuma rīkotā izstrādātāju konference Worldwide Developers Conference (WWDC) katru gadu izmaksā 50 miljonus dolāru.

    Apple acīmredzot naudu netaupa, lai ierobežotu attīstību savai ekosistēmai, jo šī pietiekami lielā summa ir paredzēta dažādām izstrādātāju apmācībām un atbalstam, kas konferences laikā norit veselas nedēļas garumā. Tāpat uzņēmums paziņojis, ka tiks būvēts jauns centrs, kas nākotnē palīdzēs izstrādātājiem un sniegs iespēju tiem doties strādāt uz vietas Apple parkā Sanfrancisko. Nešaubos, ka šāda iespēja būs ļoti populāra. Šogad, tāpat kā pirms gada, WWDC21 norisināsies attālināti un digitālā formātā jūnija sākumā. Jau pagājušajā gadā tas tika veiksmīgi realizēts ar dažādām prezentācijām un attālinātajām konsultācijām. Konference in norisinājusies vairākas dekādes, parasti to organizējot uz vietas Sanfrancisko vai Sanhosē.

    Reklāma

    Kaut arī Apple tērē 50 miljonus šīs konferences rīkošanā, katram tās dalībniekam ir jāšķiras no 1500 dolāriem par ieejas biļeti. Tāpat izstrādātāju programma, kura sniedz oficiālu pieeju dažādiem materiāliem un operētājsistēmu Beta versijām arī ir par maksu – 99 dolāri gadā. Līdz ar to šīs investīcijas tomēr kādā mērā nav tik iespaidīgas, ierēķinot saņemtos līdzekļus no pašiem izstrādātājiem. Kā norāda portāls Cnet, tad visā pasaulē ir 23 miljoni izstrādātāju. Protams, ne jau visi tiešām apmeklē īpašo konferenci, tomēr varam spriest par šīs pasaules un tirgus apmēriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma