Web Analytics
More
    Reklāma

    “Harley-Davidson” veidotie elektriskie motocikli nākotnē izmantos “LiveWire” apakšzīmolu

    Jaunākie raksti

    Pazīstamais motociklu ražotājs “Harley-Davidson” paziņojis, ka visi ar elektromotociklu radīšanu saistītie projekti turpmāk tiks nodalīti, tam izmantojot “LiveWire” apakšzīmolu. Ražotājs gada sākumā jau izziņoja pilnīgi jaunas elektrisko motociklu divīzijas izveidi uzņēmuma iekšienē.

    Šā brīža plāns paredz, ka “Harley-Davidson” elektromoču nodaļa darbosies nevis kā atsevišķa divīzija uzņēmuma iekšienē, bet gan kā pilnīgi atsevišķs zīmols. “LiveWire” zīmols kā tāds, protams, nav nekāds jaunums, jo tieši tā sauca pirmo “Harley-Davidson” izstrādāto elektrisko motociklu, kas, pēc ražotāja datiem, kļuvis par vislabāk pārdoto elektrisko moci ASV.

    Reklāma

    Uzņēmums arī paziņojis, ka pirmais produkts, kas tiks prezentēts, lietojot jauno zīmolu, plašākai publikai tiks izrādīts 8. jūlijā. Pagaidām gan nav īsti skaidrs, kāds motocikls varētu tikt prezentēts – iespējams, tas ir kaut kas pilnīgi jauns un līdz šim neredzēts. Ražotājs arī atklājis, ka “LiveWire” zīmols vairāk fokusēsies uz pilsētas motocikliem, jo tiem nav nepieciešamas tik lielas baterijas un sniedzamība ar vienu uzlādi. Tādējādi motociklus iespējams ražot lētākus, vieglākus un ar mazākām baterijām. Tieši salīdzinoši draudzīga cena varētu būt tas, kā “LiveWire” zīmols varētu mēģināt pievilināt gados jaunākus pircējus, kuri pēc tirgus pētījumu datiem ir vairāk ieinteresēti elektriska motocikla iegādē.

    Sākotnēji “LiveWire” zīmols izmantos esošos “Harley-Davidson” salonus, taču plānots, ka uzņēmums veiks aktīvu mārketinga kampaņu tiešsaistē. Tāpat plānots atvērt tieši “LiveWire” salonus un, kā viena no pirmajām vietām, kur tas varētu notikt, ir Kalifornijas štats ASV. Kā zināms, ka Kalifornijā aktīvi tiek meklēti veidi pārejai uz bezizmešu transportu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma