Web Analytics
More
    Reklāma

    Thrustmaster izlaiž Ferrari SF1000 formulas stūres repliku datorspēļu entuziastiem

    Jaunākie raksti

    Videospēļu aksesuāru ražotājs Thrustmaster kvēlākajiem braukšanas spēļu faniem piedāvās jaunu Pirmās formulas stūres repiklu, atzīmējot gadiem ilgo sadarbību ar Ferrari.

    Jaunā formulas sezona ir aizvadījusi jau divus posmus, bet Thrustmaster stūre radīta atzīmējot sporta komandas Scuderia Ferrari tūkstošo sacīksti augstākā mēroga autosporta sacensībās, kas sasniegta jau pagājušajā gadā. Datora stūre iezīmē jaunu tehnoloģisko līmeni no paša aksesuāra veidotāja, jo šī replika ir veidota piedomājot pie dažādām svarīgām detaļām un niansēm.

    Reklāma

    Ferrari SF1000 stūre būs aprīkota ar 4,3 collu ekrānu, kurā varēs atspoguļot dažāda veida nepieciešamo informāciju sacīkšu laikā, kā piemēram, redzēt dzinēja darbību ar LED gaismu palīdzību. Augšējā daļa ir veidota no karbona, kas samazina stūres svaru, sniedzot iespēju to sabalansēt un sniegt atbilstošo reakciju, kādu saņem īsti F1 piloti, kas arī ir galvenais šāda produkta mērķis. Kā redzams fotoattēlos, tad šī stūre būs aprīkota ar dažādiem papildus elementiem un kontrolēm, lai maksimāli imitētu ikdienas autosacensību sajūtu. Tāpat ticis domāts pie ātruma pārslēgiem, kurus varēs iegādāties atsevišķi un šie būs spējīgi reaģēt ātrāk par 5 milisekundēm, kas noderēs ļoti lieliem autospēļu entuziastiem.

    Jaunā stūre darbosies ar F1 2020 videospēli un jaunākajām PlayStation un Xbox konsolēm, kā arī personālajiem datoriem. Visdrīzāk to varēs izmantot arī ar F1 2021 spēlu versiju, kad tā iznāks vasaras ieskaņā. Stūri varēs savienot ar šobrīd Thrustmaster pieejamajām T-Series stūres pamatnēm. Ferrari SF1000 cena būs 349,99 EUR, bet speciāli ātruma pārslēgi maksās vēl papildu 59,99 EUR. Beidzot kaut kur paspīd arī Eiropas tirgus, jo stūre jau ir pieejama tirdzniecībā no 20. aprīļa, bet citos tirgos tā parādīsies vēlāk.

    AvotseTeknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bomarstiim
    25.04.2021 00:12

    Savā ziņā, 15 minūtes slavas. Pēc pāris dienām Fanatec paziņoja par jauno 350EUR Direct Drive wheelbase (stūres bāze? Nez, kā to būtu jātulko), un tā tagad ir galvenā tēma simracing community. Thrustmaster kā vidējā līmeņa aksesuāru ražotājs tagad krietni iepaliek, nav bijis nekāds būtisks tehnoloģisks progress (ne ar quick release, ne motoriem).
    Pati stūre izskatās diezgan ok, cik nu kvalitatīvus materālus var salikt par šo cenu.

    Dzintars
    26.04.2021 08:49
    Reply to  bomarstiim

    Es teiktu ka Thrustmaster ar Fanatec būtu nepareizi salīdzināt. Kamēr Logitech ir “lētā gala rotaļlietas”, tikmēr Thrustmaster ir skaidri nostiprinājušies vidusgala stūrēs. Protams Fanatec izlaižot 350eur DD bāzi sastāda konkurenci, bet visa pārējā Fanatec produkcija ir diez gan dārga. Galu galā Thrustmaster komplekts sanāks lētāk par Fanatec. Ja budžets ļauj, tad protams Fanatec ir labs risinājums.

    Reklāma