Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo prezentē unikāla dizaina Legion Phone Duel 2 viedtālruni geimeriem

    Jaunākie raksti

    Datoru ražotājs Lenovo ir atjaunojis savu mobilo spēļu entuziastiem paredzēto viedtālruni Legion Phone Duel 2, kas šoreiz būs pieejams arī ārpus Ķīnas, un lieki piebilst, ka tehniskā ziņā šis ir maksimāli nodrošināts telefons.

    Lenovo otrās paaudzes Legion Phone modelis tiešām ir paredzēts geimeriem, jo tas ir aprīkots ar jaudīgo Snapdragon 888 procesoru, un maksimālais operatīvās atmiņas apjoms būs līdz pat 16GB, bet atmiņas ietilpība sasniegts 512GB. Acu priekam telefons būs aprīkots ar 6,92 collu FHD+ Amoled ekrānu ar 144Hz atsvaidzes ātrumu, kā arī ļoti augstu pieskāriena jutību. Lai uzlabotu tieši spēlēšanas kvalitāti, Legion Phone Duel 2 ir aprīkots ar astoņām virtuālajām pogām, lai to vairāk pielīdzināt spēļu konsoles pultij.

    Reklāma

    Avots: Lenovo

    Lai nodrošinātu efektīvi darbību un telefons tik ļoti neuzkarstu, tas ir aprīkots gan ar mazu ventilatoru, gan ar speciālām atverēm gaisa plūsmai. Akumulators ir sadalīts divās vienādās daļās, kuras attiecīgi novietotas tā sānos, ja turam telefonu horizontālā veidā. Baterijas kopējā ietilpība ir 5500 mAh, un interesanti, ka telefons saņēmis divu USB-C lādētāju atbalstu, lai sasniegtu 90W ātrās uzlādes iespēju. Jau pērkot telefonu, tas būs aprīkots ar diviem uzlādes kabeļiem, no kuriem vienu būs iespējams pievienot telefona apakšā, bet otru sānā.

    Avots: Lenovo

    Lenovo Legion Phone Duel 2 noteikti nebūs īpaši paredzēts fotogrāfiju uzņemšanai, jo tā pamatmērķis ir spēļu spēlēšana, taču tas ir aprīkots ar divām kamerām telefona aizmugurē – 64MP galvenais sensors un 16MP ultra-platā kamera. Priekšējai kamerai rasts risinājums, ka tā izbīdīsies no telefona un tā ir novietota sānā, nevis kā ierasts telefona ekrāna augšpusē. Selfijus būs iespējams uzņemt ar 44MP izšķirtspēju, un Lenovo padomājis, lai ērtā veidā būtu iespējams pārraidīt savu spēlēšanas pieredzi tiešraidē Twitch vai YouTube platformās.

    Avots: Lenovo

    To var dēvēt par mobilo spēļu konsoli līdzīgi kā Nintendo Switch vai jau sen aizmirsto PlayStation Portable, bet, protams, galvenais konkurents ir jaunais ASUS ROG Phone 5. Salīdzinot ar pirmo modeli, Legion Phone Duel 2 būs pieejams arī Eiropā sākot no maija, un tā cena sāksies no 799 EUR, bet sasniegs 999 EUR jaudīgākajā komplektācijā. Par pieejamību ASV tirgū gan pagaidām precīza informācija nav pieejama, bet Ķīnā šis viedtālrunis pie klientiem nonāks jau aprīlī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš Liepa
    11.04.2021 23:28

    https://youtu.be/Jz_vxrm8rjM

    Pārlauza, kā sērkociņu 😅

    Mārtiņš Liepa
    11.04.2021 23:29

    Bet nu telefons iespaidīgs.

    Reklāma