Web Analytics
More
    Reklāma

    Pandēmijas laikā Twitch ieguvis vēl nebijušu popularitāti

    Jaunākie raksti

    Pandēmijas laikā tieši online izklaides bijušas daudzu cilvēku glābiņš un labākais sabiedrotais. Jāsaka, ka šajā laikā īpaši labi veicies tieši platformai Twitch, kas kopš aprīļa kļuvusi dikti iecienīta lietotāju vidū. Zināms, ka laika posmā no aprīļa līdz jūnijam lietotāji kopumā šajā platformā pavadījuši piecus miljardus stundu, kas ir par 60% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā 2019. gadā.

    Ziņojumā, ko sagatavojušas kompānijas “StreamElements” un “Arsenal.gg”, norādīts, ka ievērojami augsts Twitch skatījumu skaits saglabājies arī tad, kad cilvēkiem tikusi dota lielāka brīvība doties ārpus mājas. Grafiks zemāk parāda, ka, piemēram, jūnijā lietotāji Twitch pavadījuši ap 1.7 miljardiem stundu.

    Reklāma

    Stundu skaits, ko lietotāji pavadījuši Twitch lietotnē no janvāra līdz jūnijam

    Avots: StreamElements un Arsenal.gg

    Jāpiezīmē, ka Facebook Gaming, kas ir zināms konkurents Twitch, popularitāte augusi salīdzinoši pat vēl straujāk, šī gada 2. ceturksnī pulcējot par 200% vairāk skatītāju nekā tajā pašā laika periodā 2019. gadā. Tomēr par spīti tam, ņemot vērā skatījumu ilgumu, Facebook Gaming kopējais pavadīto stundu skaits joprojām sasniedz vien piekto daļu no Twitch fiksētā.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    28.07.2020 10:56

    Pēc līdz šim novērotā radu un paziņu bērnu telefonos, tur vnk notiek sacensība par to kurš ieliks visstulbāko video.

    Ineta
    29.07.2020 08:27
    Reply to  Krotow

    Vai nejauc ar TikTok? Tur liek dummy video.

    Reklāma