Web Analytics
More
    Reklāma

    Nintendo parāda jauno spēļu konsoli Switch

    Jaunākie raksti

    Nintendo ir tikko izziņojis jaunu spēļu konsoli Nintendo Switch, kas nav ierastā spēļu kaste ar nepieciešamību meklēt televizora ekrānu. Diemžēl sīkāku informāciju Nintendo nav sniedzis, tāpēc tehniskā specifikācija ir baumu un minējumu kopsumma.

    Nintendo Switch varētu būt saņēmis 6 vai 7 collu ekrānu, spēļu konsole ir pieslēdzama pie ekrāna vai televizora, izmantojot speciālu dokstaciju. Bet Nintendo Switch ir izmantojama divu spēlētāju režīmā arī bez televizora.

    Reklāma

    Abpus Nintendo Switch ekrānam piestiprināti miniatūri spēļu kontrolieri, lai ar Nintendo Switch varētu rotaļāties uzreiz divi cilvēki. Nintendo sola, ka jaunā konsole tirgū nonāks 2017. gada martā, Nintendo Switch būs uzreiz pieejamas 50 spēles.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Menestrels
    24.10.2016 12:16

    Nvidia jau apstiprināja, ka Switch puncī slēpjas Tegra procesora modifikācija.
    https://blogs.nvidia.com/blog/2016/10/20/nintendo-switch/

    Šobrīd visvairāk esmu ieinteresēts uzzināt vairāk par dokstaciju. Vēl kad izplatījās pirmās baumas par jauno Nintendo konsuli, viena no pirmajām bija, ka Nintendo pēta vairāku procesoru pielietojumu konsulē. Varbūt kaut kas no tā ir aizķēries galaproduktā un dokstacija dara mazliet vairāk par vienkāršu attēla mērogošanu.

    digitalk
    25.10.2016 02:12
    Reply to  Menestrels

    domā, ka būs specrenderis lielajām TV izšķirtspējām? gribētos jau, bet tad cena no debesskrāpja jumta pārvērtīsies par stratosfēru… koncepcija aparātam gan laba, atšķirībā no Nvidia Shield. ja vēl strādās kā vajag, nevis kā sanāk atceroties Wii hype.

    [meklē губозакатывающую машинку]

    Menestrels
    28.10.2016 12:11
    Reply to  digitalk

    Kaut kas uz to pusi. Jau labu laiku virmoja gaisā baumas par modulāru sistēmu. Tās arī lielā mērā ir patiesas. Personīgi šaubos, ka dokstacijā ir kaut kas īpašs.

    Iemetot aci google, paliek skaidrs, ka nekā īpašu tur nebūs. Nintendo pārstāvji skaidri un gaiši saka, tā ir tikai dokstacija. Visa maģija notiek pašā aparātā. Par skārienjūtīga ekrāna klātesamību gan vēl visi klusē.

    digitalk
    28.10.2016 12:34
    Reply to  Menestrels

    pag, ja ir fiziskas pogas, tad priekš kam tačekrāns? varam paraudzīties uz Sony Vita ar backtouchpad – pāris tehnodemo, nekāda izaugsme portatīvajā geimingā. domāju, ka Nintendo nevajag sadārdzināt savu produktu ar bezjēgu. man pietiktu ar divām pultīm un lielu ekrānu, kas arī ir Switch :)

    Menestrels
    28.10.2016 12:45
    Reply to  digitalk

    Piekritīšu, ka konsulei nav akūtas vajadzības pēc skārienjūtīga ekrāna. No otras puses šo to tas varētu padarīt ērtāku – teksta ievadi, navigāciju internetā. Lietotāji kā tādi jau ir pārāk pieraduši pie skārienjūtīga ekrāna, tā iztrūkums radītu neizpratni. Planšete bez skārienjūtīga ekrāna.

    digitalk
    28.10.2016 13:12
    Reply to  Menestrels

    tu speciāli raksti konsoli par ‘konsuli’? :)
    par tēmu – jā, es palaidu garām, ka portatīva spēļmašīna mūsdienās ir pārvērtusies arī par ineta brauzētāju ar jūtūbēm un citām izklaidēm. it kā jau ir tlf, bet vvz. protams, ka ērtāk no viena aparāta, bet ja Nintendo pieliks vēl kādu sotaku pie cenas… krupis žņaudz un čukst ausī ‘cena, cena’ un ‘pofig Mario un Donkey Kong’…

    Reklāma