Web Analytics
More
    Reklāma

    “Subaru” kopā ar “Toyota” aprīlī prezentēs vēl vienu kopīgi izstrādātu auto

    Jaunākie raksti

    Japāņu autoražotāji “Subaru” un “Toyota” jau sadarbojušies gana veiksmīgā “GT86” un “BRZ” izstrādē. Tagad tiek gaidīts jaunās paaudzes “GR86”, bet jau rudenī ieraudzījām jauno “BRZ”. Taču izskatās, ka tas nav viss, ko sagaidīsim no abām kompānijām – autoražotāji savās mājaslapās publicējuši attēlu, kas norāda uz pagaidām nezināma modeļa prezentāciju 5. aprīlī.

    Attēlā, kurā “Toyota” un “Subaru” logo redzami viens otram blakus rakstīts – “Let’s Make Ever-Better Cars Together!” jeb tulkojumā “radīsim vēl labākas mašīnas kopā!”.

    Reklāma

    Lai visu padarītu vēl interesantāku, šis gaidāmais auto ir sadarbības rezultāts starp “Subaru” un “Toyota” sporta divīziju “Gazoo Racing”. Tas mums liek domāt, ka topošais modelis būs sporta auto.

    Vienkāršākā atbilde uz jautājumu, kas tad šeit tiks atklāts ir “GR86”. Pēdējā laikā gan parādījušās baumas, ka “Toyota” nedaudz aizkavēs šīs mašīnas nonākšanu tirdzniecībā, lai to pamanāmāk nodalītu no “BRZ”. Tāpat eksistē baumas, ka abi autoražotāji strādā pie pilnpiedziņas hečbeka, kuru iedvesmojis rallijs, tomēr viens tāds jau ir – izcilais “Toyota GR Yaris”. Kāpēc gan neradīt vēl vienu?!

    Abi autoražotāji iepriekš apstiprinājuši sadarbību kopīga elektroauto izstrādē, kurā tiks apvienotas “Toyota” elektroauto jaudas agregāti un “Subaru” pilnpiedziņas tehnoloģijas. Tomēr, ņemot vērā, ka projektā iesaistīts “Gazoo Racing”, mazticams, ka šeit runa būs par elektroauto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma