Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia, Sony un Ericsson tomēr nepiedalīsies šī gada MWC 2021 konferencē

    Jaunākie raksti

    Vēl pavisam nesen ziņojām, ka Barselonas Mobile World Congress (MWC) izstāde šajā gadā notiks klātienē jūnija beigās, un tajā varēs piedalīties ierobežots skaits cilvēku, tomēr jau marta sākumā savu dalību no uz vietas notiekošās izstādes atsaukuši zināmi tehnoloģiju uzņēmumi.

    Jau iepriekšējā gadā MWC tika atcelts, balstoties uz koronavīrusa pandēmijas situācijas izplatību, taču šogad pavisam nopietni ir plānots to organizēt klātienē, tomēr uzņēmumi Sony, Nokia un Ericsson ir oficiāli paziņojuši, ka piedalīsies tikai virtuālajā izstādē. Šāda veida prezentācijas un izstādes šajā gadā esam redzējuši jau gandrīz katram vadošajam tehnoloģiju uzņēmumam. Piemēram, pavisam nesen tika prezentēts ASUS ROG Phone 5.

    Reklāma

    Ar Nokia atsaukumu dalījies kāds Twitter lietotājs, kurā redzams, ka uzņēmums izvēlējies spert šādu soli, lai nodrošinātu savu darbinieku, klientu un partneru drošību un veselību. Ericsson un Sony sekojoši ar līdzīgu izvēli. Sony ir vienīgais Android pamatiekārtu izstrādātājs (Android OEM), kas paziņojis, ka nepiedalīsies tieši Barselonā notiekošajā izstādē. Pagaidām gan nav sekojusi informācija, ka MWC 2021 pēc šiem paziņojumiem būtu atcelts norisei klātienē, bet šī informācija var pamudināt citus uzņēmumus rīkoties līdzīgi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma