Web Analytics
More
    Reklāma

    Barselonas MWC durvis jau šovasar būs atvērtas apmeklētājiem

    Jaunākie raksti

    Visai labas ziņas tehnoloģiju jaunu faniem – Barselonas Mobile World Congress (MWC) izstāde būs pieejama apmeklētājiem klātienē. Vai vismaz tā tiek šobrīd ziņots.

    Barselonas MWC tiks ierobežots apmeklētāju skaits pie 50 000, lai arī pēdējo gados izstādi apmeklēja vairāk nekā 100 000 cilvēku. Apmeklētāju skaita ierobežošana tiek veikta, lai mazinātu saslimšanas riskus.

    Reklāma

    Šogad jau norisinājās CES 2021, bet šoreiz visi pasākumi tika straumēti. Man gan jāsaka, ka tādējādi izpalika vairākas samocītas, neveiklas un šaušalīgi ilgas prezentācijas. To vietā bija iepriekš ierakstīti video, tie bija daudz īsāki, saturiskāki un kvalitatīvāki.

    Visiem Barselonas MWC apmeklētājiem būs ne agrāk kā 72 stundas pirms ieiešanas izstādē jāveic Covid-19 tests un jāuzrāda negatīvs rezultāts.

    Pagaidām gan nav paredzams, vai tiešām Barselonas MWC norisināsies klātienē, jo Eiropas valstis un ASV vēl arvien pieturas pie ceļošanas ierobežojumiem. Nav arī zināms, kā veiksies ar vakcinēšanos un vakcīnu efektivitāti pret arvien jauniem vīrusa paveidiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma