Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple AirTag bezvadu meklēšanas ierīci nevarēs izmantot cilvēku izsekošanai

    Jaunākie raksti

    Jau ilgāku laiku aprunātās izsekošanas un meklēšanas ierīces Apple AirTags joprojām nav publiski pieejamas, taču acīgākie mobilās operētājsistēmas iOS izmantotāji jau ir atraduši ar šo produktu saistītos uzstādījumus. Viens no tiem liecina, ka iPhone būs spējīgs sniegt īpašu paziņojumu lietotājam, ja AirTag tam sekos līdz ikdienā.

    Apple AirTag būs tiešs konkurents janvārī prezentētajam Samsung SmartTag piekariņam, kas arī palīdzēs atrast nozaudētas lietas, un, aizdomājoties par šādu ierīču funkcionalitāti, to tiešām var izmantot līdzīgi kā filmā redzētas izsekošanas ierīces. Tāpēc par to jau laikus ir padomājis Apple, kas saviem lietotājiem ziņos par to, ja AirTag sekos līdz ikdienas gaitām, norādot uz potenciālo iespēju, ka kāds izseko otru cilvēku. Runa, protams, ir par citu lietotāju AirTag, ne paša iPhone īpašnieka.

    Reklāma

    Šis speciālais paziņojums ticis atrasts lietotnē Find My jaunākajā iOS 14.5 Beta versijā, kas vēl nav oficiāli pieejama gala lietotājiem. Tā ir vēl viena indikācija, ka pavisam drīz mēs varētu ieraudzīto šo produktu, jo jau kādu laiku tiek baumots, ka martā Apple varētu iepazīstināt ar dažādiem jauniem produktiem. Šajā mēnesī mums vēl ir trīs nedēļas, tā kā skatīsimies un gaidīsim, vai ieraudzīsim kādus jaunumus no uzņēmuma Apple

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    09.03.2021 11:26

    Tad nu pastāsti, kāpēc nevarēs izsekot cilvēku? Ja man ir Ābolfons, es varēšu sajust ka mani kāds ar Ābolpiekariņu izseko, bet ja man nav Ābolfona, tad, iebāžot šo piekariņu man somā vai manā auto, es tikšu izsekots.

    Mārtiņš
    09.03.2021 12:03

    Tātad Āboļs izsekos Androīdu UN Androīds izsekos Ābolu! :)
    Diez vai Iphone ziņos, ka sajutis “svešu” Samsung tagu…

    Reklāma