Web Analytics
More
    Reklāma

    Bolt piesaista vēl 20 miljonu eiro finansējumu darbības paplašināšanai

    Jaunākie raksti

    Bolt uzsākusi sadarbību ar Pasaules Bankas Grupas biedru – IFC (International Finance Corporation), lai veicinātu mobilitātes pakalpojumu pieejamību valstīs ar strauji augošu ekonomiku. IFC investīcijas 20 miljonu EUR apmērā un konsultāciju pakalpojumi, palīdzēs Bolt paplašināt mobilitātes risinājumus, kas tādejādi radītu papildu peļņas iespējas iedzīvotājiem, stimulētu maza mēroga uzņēmējdarbību un uzlabotu piekļuvi transporta infrastruktūrai. IFC finansējums būs paredzēts pakalpojumu attīstīšanai Austrumeiropā, tostarp Ukrainā, un Āfrikas tirgos, piemēram, Nigērijā un Dienvidāfrikā.

    Piemēram, jau šobrīd Bolt ir uzsācis pilotprojektu Dienvidāfrikā, izveidojot kopbraukšanas pakalpojumam jaunu kategoriju “tikai sievietēm” – tā mērķis ir veicināt drošības sajūtu un uzlabot sieviešu mobilitāti, tostarp sniegt darba iespējas. IFC atbalstīs Bolt uzsākto darbību, lai iedrošinātu sievietes un uzlabotu piekļuvi drošiem un pieejamiem pārvadājumiem, kā arī radot jaunas ekonomiskās iespējas.

    Reklāma

    Markus Villigs (Markus Villig), Bolt izpilddirektors un dibinātājs, dalās ar iespaidiem: “Mēs priecājamies uzsākt sadarbību ar IFC, lai turpinātu iesākto ceļu – atbalstītu uzņēmējdarbību un palielinātu piekļuvi mobilitātes pakalpojumiem. Šī ir lieliska iespēja un ieguvums visam Austrumeiropas tirgum, jo plānojam izmantot piešķirto finansējumu, lai paplašinātu darbību un ieviestu dažādas iniciatīvas, kuras šobrīd ir izstrādes stadijā. Līdz ar Eiropas Investīciju bankas ieguldījumiem Bolt platformā pērn, mēs lepojamies, ka ir iespēja sastrādāties ar nozīmīgiem sadarbības partneriem, kas atbalsta mūsu darbību un atzīst stratēģisko vērtību, ko Bolt piešķir augošas ekonomikas valstīm.”

    Stefānija fon Frīdeburga (Stephanie von Friedeburg), IFC Vecākā operatīvās darbības viceprezidente, stāsta: “Tehnoloģijas var un tām vajadzētu pavērt jaunus ceļus ilgtspējīgai attīstībai, tostarp sniegt papildu iespējas sievietēm. Mūsu ieguldījuma mērķis Bolt platformā ir palīdzēt izmantot tehnoloģijas tā, lai transformētu transporta nozari videi labvēlīgā veidā, radītu elastīgākas darba iespējas sievietēm un nodrošinātu drošu transporta pieejamību jaunos, augošos tirgos.”

    Bolt piesaista 150 miljonu eiro investīcijas, lai paplašinātos Eiropā un Āfrikā

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    DMG
    05.03.2021 08:35

    Starp citu, kāds vispār lieto bolt food? Man viņš sliekas bezgala neērts. Dzeramnaudai vajag vienmēr turēt skaidru naudu, jo redz aplikācijā to izdarīt nevar. Kamēr sēdi pie datora arī pasūtīt nevar. Redz tikai telefonā drīkst. Neērti bez gala tas viss. Taka taisīts, bet ne priekš cilvēkiem.

    Reklāma