Web Analytics
More
    Reklāma

    Mēģinot nofilmēt YouTube joku video, nošauts 20 gadus vecs jaunietis

    Jaunākie raksti

    Dažādi joku un izaicinājumu video mūsdienu sociālajos tīklos ir ļoti populāri, taču ir reizes, kad tie beidzas ļoti traģiski un pat stulbi, jo tieši šādā veidā ticis nošauts 20 gadus vecs jaunietis, kurš vēlējies izspēlēt laupīšanas joku video.

    Nelaimes gadījums noticis Tenesī štata galvaspilsētā Nešvilā, kad 20 gadus vecais Timotijs Vilks (Timothy Wilks) ir vēlējies nofilmēt, kā viņš aplaupa cilvēku grupu, kura atrodas izklaides vietā ar tramplīniem. Timotijs šiem cilvēkiem tuvojies ar miesnieka nazi, kas, protams, izrādījies liels šoks šiem cilvēkiem. Un kā jau tas ir iespējams ASV, tad cits 23 gadus vecs vīrietis ar savu personīgo ieroci ir sašāvis “jūtūberi” pašaizsardzības nolūkos, kurš no ievainojumiem miris.

    Reklāma

    Šāvējs šobrīd nav ticis apcietināts, jo notiek izmeklēšana, vai nelaimes gadījums ir noticis pašaizsardzības nolūkos, jo cilvēki no malas šādus Timotija izgājienus noteikti uztvēra kā uzbrukumu un draudus dzīvībai. Nav iespējams tik vienkārši aizdomāties, ka tagad notiek kāda joka filmēšana, kad jauns vīrietis cilvēkiem piedraud ar nazi un svešinieku grupa nav iepriekš informēta par notiekošo. YouTube platformā šādi joku video ir ļoti populāri, kā arī monetizācijas iespējas ir padarījušas tos par iekārojumu saturu gan pašiem filmētājiem un veidotājiem, gan skatītājiem. Viens no populārākajiem piemēriem ir filmas “Jackass” varoņi.

    Šis gan nav pēdējā laika traģiskākais notikums, jo pirms pāris nedēļā Itālijā dzīvību zaudēja jauna meitene, kura piedalījās TikTok izaicinājumā, kas arī izsaucis lielu šoku.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    10.02.2021 12:14

    Play stupid games, win stupid prizes. Lai nu kur, bet ne Tenesijā, vecīt…

    Krotow
    10.02.2021 13:14

    Tad nu atradis vietu kur prankot… ar nazi… štatos, kur ierocis var būt jebkuram. Ja šādi jefiņi saņem Darvina balvu, tas ir tikai apsveicami. Lai gan alternatīvi apdāvinātos parasti vairs neapēd vilki un lauvas, dabu nepiečakarēsi.

    Nelabojams
    10.02.2021 18:04
    Reply to  Krotow

    Dabiskā izlase…

    maarissrsc
    11.02.2021 08:02

    Ceru ka ādas krāsa viena, savādāk uzsāksies kārtējais stulbums…

    Reklāma