Web Analytics
More
    Reklāma

    Drīzumā varēsim ērti “WhatsApp” sarunas pārnest uz “Telegram”?

    Jaunākie raksti

    Saziņas lietotne “Telegram“, ļoti iespējams, strādā pie rīka, kas ļaus importēt “WhatsApp” ziņojumus. Tas varētu būt visai labs risinājums tam lērumam lietotāju, kuri vēlas pamest “WhatsApp” un pāriet uz citu saziņas servisu, piemēram, “Telegram”, taču vienlaikus negrib zaudēt “WhatsApp” čatu vēsturi.

    Trešdien, 27. janvārī, uz īsu brīdi esot parādījies “Telegram” atjauninājums, kurā sīki aprakstīts jaunais importēšanas rīks. Atjauninājums ātri vien pēc tam noņemts, kas liek domāt, ka “Telegram” joprojām strādā pie šīs funkcijas.

    Reklāma

    Pa šo īso brīdi, kamēr jaunā rīka apraksts bija pieejams, tas ātri tika izmēģināts praksē. Lai “WhatsApp” sarunas veiksmīgi tiktu pārnestas uz “Telegram”, lietotājam jāveic daži vienkārši soļi. Pirmkārt, jāeksportē atsevišķas “WhatsApp” sarunas, izmantojot “WhatsApp” iespēju “Export Chat”, un no piedāvātajām saziņas lietotnēm jāizvēlas “Telegram”.

    Pēc tam “Telegram” prasa, kur importētajiem ziņojumiem vajadzētu nonākt, un piedāvā iespēju izvēlēties esošo “Telegram” sarunu, grupu vai izveidot jaunu sarunu. Kad process pabeigts, visi ziņojumi un multivides faili (ja tie tika izvēlēti eksportēšanai) varētu būt redzami čatu sarakstā ar atzīmi “importēts” (imported).

    Nav vēl skaidri zināms, vai šī procesa gaita beigu beigās paliks tieši šāda vai arī “Telegram” izdomās kaut ko citu. Taču izskatās, ka galvenie principi paliks tie paši, dodot iespēju krietni ērtāk aizmukt no “WhatsApp” un sākt lietot “Telegram”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1210
    31.01.2021 13:00

    savā ziņā bezjēdzīga lieta, jo čatu vēstures gadu garumā palēnina darbību un ja godīgi – tad kurš tās skatās? fīča, tīri lai motivētu pāriet krājējus, kas nespēj vienkārši izmantot mesendžeri bez vecā kultūrslāņa.

    daudz jēdzīgāk būtu geitvejs, lai varētu apmainīties ar ziņojumiem divu dažādu sistēmu lietotāji.

    test
    31.01.2021 23:40
    Reply to  1210

    Es skatos. Ja ir laba meklēšana funkcija, tad tā ir vērtīga lieta, darbā bieži vajag precīzi zināt kas ir sūtīts un kad tas darīts. Nē, nu var jau, protams, katru ziņu uzmanīgi izvērtēt, vai tajā pateiktais ir kaut kā vērts, un tad kaut kur izkopēt, bet nesvarīgās dzēst. Bet laikam jau tomēr ērtāk ir paturēt visas.

    Ja tu neko svarīgu neraksti, tad pļāpāšanu gan vari droši dzēst laukā.

    Sig
    31.01.2021 19:19

    Atbilde uz jautājumu – var oficiāli no 28. janvāra. https://telegram.org/blog/move-history

    Andrejs
    01.02.2021 02:35

    Nezinu kā citiem, bet man jau šī funkcija strādā

    Info
    01.02.2021 01:08
    Reklāma