Web Analytics
More
    Reklāma

    PopSocket telefonu turētājiem būs speciāla Apple MagSafe versija

    Jaunākie raksti

    Pāris mēnešus pēc jaunāko Apple iPhone 12 viedtālruņu izziņošanas arvien vairāk sasparojas dažādu aksesuāru ražotāji, kuri izmanto jauno magnētisko MagSafe savienojumu telefona aizmugurē. Viens no tiem ir turētāju ražotājs PopSockets.

    Šis uzņēmums piedāvā telefonā aizmugurē pielīmējamus un izvelkamus turētājus, kuri savu popularitāti iemantoja pirms pāris gadiem. No manas pieredzes gan liekas, ka šis aksesuārs ir vairāk izplatīts Amerikas tirgū, ne pie mums Eiropā. Tomēr tik un tā nav pārsteigums, ka tiks piedāvāti speciāli MagSafe risinājumi, izmantojot jaunajos iPhone iebūvētos magnētus.

    Reklāma

    PopSockets piedāvās pat vairākas preces. ProGrip turētāju būs iespējams pielikt speciālajiem MagSafe vāciņiem. ProGrip Slide būs savietojams ar Apple silikona vāciņiem un ar magnētiem stiprināsies tieši telefona sānos. Trešā versija to darīs mehāniski. Papildus tam būs pieejama PopSockets versija ar telefona aizmugurē pieliekamu bankas karšu turētāju. Visiem šiem produktiem būs iespējams mainīt arī dizainu. Nav pieejama precīza informācija vai caur diviem slāņiem vēl būs iespājama telefona uzlāde ar MagSafe lādētāju.

    Avots: Apple. Piemērs, no iPhone 11 Pro modeļa.

    Aksesuāri pakāpeniski parādīsies šī gada pavasarī un vasarā. Jautājums, kas joorojām ir aktuāls, saistās ar turētāju reālo saķeri, jo vismaz līdz šim gan īpašo lādētāju, gan Apple piedāvāto karšu maku ir diezgan viegli noņemt nost. PopSockets vēlas piedāvāt iPhone turēt arī auto turētājā, tāpēc būs interesanti pavērot, cik tad stipri tas turēsies pie dažādām vibrācijām uz ceļa. No otras puses, magnētiskie telefonu turētāji mašīnās nav nekāds jaunums un nav dzirdēts, ka tie darbotos pavisam slikti.

    AvotsCision
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma