Web Analytics
More
    Reklāma

    Patriot prezentē EP sērijas augstas izturības micro SDHC/SDXC kartes

    Jaunākie raksti

    PATRIOT paziņojis par EP sērijas High Endurance micro SDHC/SDXC karšu izlaišanu tirgū. Šīs jaunās micro SDHC/SDXC kartes ir paredzētas video ierakstīšanas ierīcēm, kurām jādarbojas ar izcilu uzticamību un izturību ekstrēmos laika apstākļos. Atmiņas kartes pieejamas ar 32 GB, 64 GB un 128 GB ietilpību.

    PEF128GE31MCH EP Series  High Endurance 128GB MICRO SDXC V30 128GB Up to 95MBS Read Enterprise Grade Endurance € 29.95 (MSRP)
    PEF64GE31MCH EP Series  High Endurance 64GB MICRO SDXC V30 64GB Up to 95MBS Read Enterprise Grade Endurance € 15.95 (MSRP)
    PEF32GE31MCH EP Series  High Endurance 32GB MICRO SDHC V30 32GB Up to 95MBS Read Enterprise Grade Endurance € 10.95 (MSRP)

    Šī jaunā sērija pilnībā atbalsta 10. klasi, V10/V30 un piedāvā uzlabotu rakstīšanas ātrumu, kas sasniedz 30 MB/s, lai atbilstu visprasīgākajiem ierakstīšanas apstākļiem. SD kartes lasīšanas un rakstīšanas veiktspēja var ietekmēt stabilitāti un vispārējo sistēmas veiktspēju, īpaši lietotnēs, kas nodarbojas ar īpaši augstas izšķirtspējas video. Profesionāli lietotāji prasa daudz no savām ierīcēm un viņiem ir nepieciešams, lai viņi darbotos, neapdraudot veiktspēju, neatkarīgi no laika apstākļiem un vides. Patriot EP sērijas augstas izturības micro SDHC/SDXC darbības temperatūra ir no -40° C līdz 85° C, un tā var nodrošināt 95 MB/s lasīšanas ātrumu un līdz 30 MB/s rakstīšanas ātrumu, lai novērstu kavēšanos, atskaņojot īpaši augstas 4K izšķirtspējas video.

    Reklāma

    EP sērijas augstas veiktspējas micro SDHC/SDXC kartes var sasniegt ilgstošu 95 MB/s pārsūtīšanu, lai nodrošinātu izcilu FHD vai UHD video stabilitāti un atskaņošanu.

    “EP sērijas augstas izturības micro SDHC/SDXC kartes tiek pārbaudītas skarbos apstākļos, un tas specifikācijas ir uzlabotas – augsts vibrācijas līmenis, triecienizturība, darbs ekstremālas temperatūras, izturība plašā temperatūras svārstību diapazonā. Šīs kartes ir arī ūdensizturīgas, triecienu un putekļu izturīgas.” sacīja Patriot Memory atmiņas viceprezidents Rodžers Šinmoto. “Patriot ir apņēmies piedāvāt kopēju risinājumu ar izcilu uzticamību profesionālam lietotājam, kuram nepieciešams uzņemt video dažādās ekstremālās vidēs, tostarp drošības sistēmas kamerās, paneļos un mājas uzraudzībā. Šīs kartes darbosies pat tad, ja jūs ierakstāt video Arktikā vai tuksnesī. ”

    Ar Patriot klientu atbalstu un 5 gadu garantiju Patriot EP sērijas High Endurance micro SDHC/SDXC ir uzticams risinājums, lai uzņemtu video no videoreģistratoriem, mājas uzraudzības iericem vai drošības sistēmam un īpaši augstas izšķirtspējas vairākām platformām. Augstas izturības micro SD kartes ir daļa no Patriot lieliskās recenzentu godalgotās EP sērijas līnijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma