Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony laiž klajā īpaši izturīgas ātrgaitas Type B atmiņas kartes CEB-G480T un CEB-G240T

    Jaunākie raksti

    Sony izziņo jaunās CEB-G480T un CEB-G240T G sērijas CFexpress Type B atmiņas kartes. Ar šīm ātrgaitas  augstas veiktspējas atmiņas kartēm Sony piedāvā vēl labāku datu uzglabāšanu ar izturīgāku un uzticamāku rīku. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešams ātrs pārsūtīšanas ātrums vai multivide, kas piemērota darbam skarbos apstākļos, Sony uzlabotā Type B atmiņas karšu sērija ir izcils risinājums, kas noderēs jebkuram satura veidotājam.

    Ātra un droša darbība

    CEB-G480T (480 GB) maksimālais lasīšanas ātrums ir 1850 MB/s, bet maksimālais rakstīšanas ātrums – 1750 MB/s, savukārt CEB-G240T (240 GB) maksimālais lasīšanas ātrums ir 1850 MB/s, bet maksimālais rakstīšanas ātrums 1600 MB/s. Nepārspējami ātrā un uzticamā CEB-G sērija būs izcils ieguvums profesionāliem fotogrāfiem, video operatoriem un satura veidošanas entuziastiem, kas vēlas maksimāli izmantot kameras jaudu un paātrināt savu darbu, turklāt augstā veiktspēja ļaus atmiņas kartes izmantot jaunākajās augstas izšķirtspējas kamerās.

    Reklāma

    Ar CFexpress Type B karšu lasītāju MRW-G1 (tiek pārdots atsevišķi) datus no šīm kartēm var ātri pārraidīt uz datoru, tādēļ augstas izšķirtspējas fotoattēlu un liela apjoma video apstrāde uz datora ir ātra un ērta.

    Patiesu sirdsmieru nodrošina iespēja lejupielādēt tieši šīm atmiņas kartēm paredzēto medija pārbaudes utilītprogrammu Media Scan Utility. Savienojot atmiņas karti ar karšu lasītāju MRW-G1, Sony medija pārbaudes utilītprogramma automātiski pārbauda CFexpress Type B atmiņas karti, lai informētu lietotāju par tās stāvokli un pieejamo atmiņu.

    Sony atmiņas karšu īpašniekiem lejupielādēšanai pieejamā datņu atgūšanas programmatūra Memory Card File Rescue ļaus atgūt nejauši izdzēstās datnes mūsdienās visplašāk izplatītajos datņu formātos.

    Neticama izturība

    Šīs sērijas kartes var lepoties ar uzlaboto izturību, tās ir 5 reizes izturīgākas pret triecienu un 3 reizes izturīgākas pret saliekšanu, turklāt darbojas nevainojami arī ekstrēmās temperatūrās un ir izturīgas pret rentgenstariem un intensīva saules gaismas ultravioletā starojuma iedarbību.

    Abu atmiņas karšu izmērs ir 29,6mm x 38,5mm x 3,8 mm un tās sver aptuveni 10g.

    Cena un pieejamība

    Jaunās Type B sērijas atmiņas kartes būs pieejamas 2024. gada martā. CEB-G480T cena būs aptuveni 390 EUR, savukārt CEB-G240T cena būs 250 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    08.03.2024 14:18

    multivide, kas piemērota darbam skarbos apstākļos – vai tomēr atmiņas karte (kā turpmāk tekstā)?

    Reklāma