Web Analytics
More
    Reklāma

    Micron izlaiž pirmo 1.5TB ietilpības microSD karti

    Jaunākie raksti

    Arvien lielāks skaits elektroierīču sāk atbalstīt microSDXD karšu atbalstu, kas tehniski ļauj nolasīt atmiņas kartes līdz 2TB ietilpībai, tikai mazs sīkums, ka neviens šādas kartes pagaidām nepiedāvā. Taču zīmols Micron ir spēris soli uz priekšu, izlaižot 1.5TB ieilpības microSD karti.

    Jaunais Micron i400 modelis ir pasaulē pirmā mazā izmēra atmiņas karte, kas izmanto 176 kārtu 3D NAND tehnoloģiju, kas ļauj ierakstīt vairāk informācijas mazākā telpā. Tāpēc Micron ir spējīgi piedāvāt 256GB, 512GB, 1TB un tagad arī 1.5TB ietilpības microSD kartes. Kā norāda zīmols, tad jaunā atmiņa būs īpaši paredzēta lietošanai videonovērošanas jomā.

    Reklāma

    Tajā būs iespējams saglabāt līdz pat 120 dienu gariem video, aptuveni četru mēnešu vēsturi. Kā arī tā būs pietiekami ātra, lai veikt astoņas mākslīgā intelekta darbības sekundē. Vienkāršā valodā tas nozīmē, ka microSD karte saglabās to, ka novērošanas kamera atpazīst mašīnu numurzīmes vai cilvēku sejas. Jaunā Micron karte būs arī pietiekami izturīga un ilgi lietojama, jo tā varēs darboties piecus gadus no vietas.

    Nedrīkst aizmirst par ārējiem vides apstākļiem, jo kā norāda tehniskā specifikācija, tad i400 modelis varēs darboties temperatūras amplitūdā no -25 līdz +85 grādiem pēc Celsija. Vienīgais, kas nav zināms, ir cena, tomēr sagaidāms, ka tā būs ļoti augsta, jo šis ir salīdzinoši ekskluzīvs produkts, tomēr iedomājamies mūsu pirksta gala izmēra atmiņā ierakstīt 1.5TB informācijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma