Web Analytics
More
    Reklāma

    Gada nogalē Apple iPhone 12 kļuvis par pārdotāko 5G viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Kopš jaunāko Apple iPhone 12 viedtālruņu iznākšanas ir pagājuši vien divi mēneši un pēdējo divu modeļu piegāde ir pieejama nedaudz vairāk nekā mēnesi, bet jau tagad gan iPhone 12, gan iPhone 12 Pro ir kļuvuši par diviem pārdotākajiem 5G telefoniem oktobrī un aktīvu pieprasījumu svētku laikā.

    Oktobrī iPhone 12 bija iespējams iegādāties vien divas nedēļas, un tas tāpat spēja apdzīt konkurentus, ieņemot 16% tirgus daļu. Tikmēr otrajā vietā atrodas iPhone 12 Pro, kaut gan oktobrī tas vēl īsti nebija vēl pieejams, bet trešajā vietā vien ar 4% atstāts Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G. Jau šobrīd 2020. gada periodā no janvāra līdz oktobrim iPhone 12 ir kļuvis par septīto vislabāk pārdoto 5G viedtālruni.

    Reklāma

    Avots: Counterpoint

    Labie pārdošanas rādītāji varētu būt saistīti ar to, ka jau ierasti iepriekšējo paaudžu īpašnieki atjaunina savu ierīci. Tāpat tieši šie iPhone modeļi ir kā pirmie ar 5G savienojumu no Apple, kas bijis svarīgi šīs ekosistēmas lietotājiem. Papildus tam jau prezentācijas pasākumā oktobrī uzņēmums reklamēja sadarbību ar Verizon plašo 5G tīklu visā Amerikā. Tas noteikti veicinājis šo telefonu popularitāti arī ar skatu nākotnē, šim savienojumam paliekot arvien pieejamākam.

    Mārketinga izpētes uzņēmums Counterpoint paredz, ka arī gada beigās un 2021. gada sākumā pieprasījums pēc jaunajiem iPhone 12 viedtālruņiem būs augsts, un jau precīzākus kopējos pārdošanas apjomus varēsim novērtēt nākamgad.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    23.12.2020 11:48

    Manuprāt, diezgan loģiski, ka Iphone ir pārdotākais gada nogalē, jo vienīgais nonāca arī pārdošanā šajā periodā. :D
    Pavasarī, vai kad tur iznāk jaunie modeļi, gan jau Samsung būs pārdotākais.

    Last edited 3 years ago by Juris
    Reklāma