Web Analytics
More
    Reklāma

    “Volkswagen” apstiprina plānus lētāku “ID” elektroauto ražošanai

    Jaunākie raksti

    “Volkswagen” zīmola vadītājs Ralfs Brandsteters apstiprinājis, ka autoražotājs plāno ražot lētākus elektroauto, bet plašāka informācija par gaidāmajiem modeļiem varētu tikt izziņota tuvāko mēnešu laikā.

    Intervijā medijam “Autocar” Brandsteters apstiprināja, ka pastāv plāns izveidot vairākus “lēto” elektroauto modeļus. Noprotams, ka ražotājs plāno paplašināt piedāvājumu, ne tikai aizvietojot esošos modeļus ar iekšdedzes dzinējiem, bet piedāvājot vēl citas iespējas. Šobrīd zināms, ka plānoti vismaz 6 “ID” modeļi, kuri veidos kodolu, bet no tiem atzarosies vairāki citi modeļi.

    Reklāma

    Zīmola vadītājs arī apstiprināja, ka vismaz pagaidām iepauzēti plāni ražot “ID.Buggy”. Demonstrējot šī bagija konceptu, “Volkswagen” paziņoja, ka meklē sadarbības partnerus tā ražošanai. Tos arī izdevās atrast, taču beigu beigās pie taustāma rezultāta nonākt nav izdevies. Tas gan nenozīmē, ka nekad neieraudzīsim elektrisku “Volkswagen” bagiju, jo plāni ir iepauzēti, bet ne atcelti pavisam.

    Tāpat “VW” atvilknē glabājas bezceļu automašīnas plāni. Plašākai publikai par šāda auto esamību nav vēstīts, taču neoficiāli zināms, ka “Volkswagen” vēlas radīt “Land Rover” līdzinieku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1852
    17.12.2020 12:05

    ID – ar visām desām, id – lētāka versija ar mazāku bateriju, lēnāku lādēšanu, bez apsildes.

    KKTK
    17.12.2020 17:59

    Ar katru gadu viss kļūst vairāk un vairāk noasfaltēts, bet kādam vēl vajag bezceļu automašīnas. Neloģiski.

    1852
    17.12.2020 18:59
    Reply to  KKTK

    ūja, lielākā daļa bezceļa auto no asfalta nobrauc tik maz reižu un tik saudzīgos apstākļos, ka rodas jautājums – kāpēc ne standarta auto.

    noasfaltēts jau gan ir tikai pilsētās un ap tām, bet ne par to runa.
    bagijs – tas ir uzlabots kāpu izbraukāšanas rīks, jo tagad to arī nedzirdēs.

    Krotow
    17.12.2020 19:44

    Ar lētākajiem elektroauto kā ar bitēm… No auto kas vasarā bez kondicioniera knapi aizvelk līdz 200 km no 1 uzlādes un lādējas 2 dienas, tāpat nav nekāda jēga.

    Reklāma