Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify sāk testēt savu “storiju” funkcionalitāti

    Jaunākie raksti

    Katram sevis cienošam sociālajam tīklam tagad ir pieejamie īsie video, un kā pēdējais no lielajiem vārdiem pie tā ir ticis Twitter. Arī saziņas platforma Slack sola tos ieviest līdz gada beigām. Tikmēr straumēšanas serviss Spotify šajā nedēļā uzsācis storiju testēšana.

    Šobrīd Spotify īsie video ir pieejami testa režīmā un pie noteiktiem apstākļiem, piemēram, atverot atskaņošanas sarakstu “Christmas Hits”, telefona ekrāna augšējā daļā vai kreisajā sānā ir redzams aplītis ar zaļu riņķi. Tas nozīmē, ka šeit ir pieejami Spotify īsie video stāsti, un šoreiz tie ir saistīti tieši ar dažādu populāru mūziķu atmiņām par Ziemassvētkiem. Līdz ar to Spotify storijus šobrīd izmanto savā ziņā kā reklāmas rīku, bet plānos ir sniegt informāciju arī par funkcionālajām iespējām.

    Reklāma

    Lietotājiem gan nav iespējams izveidot savus īsos un izgaistošos video, kā arī nav zināms, vai Spotify vispār izvēlēsies šīs iespējas palaist oficiāli. Taču līdz tam izskatās, ka šos testa piemērus ir iespējams redzēt mums katram. Lai redzētu “stāstiņus”, nepieciešams lietot Spotify mobilo lietotni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    02.12.2020 16:23

    Jei bogu, esmu par vecu šitiem brīnumiem un nesaprotu kam to drazu vajag.
    Spotify visa cieņa no manas puses, izmantoju pilnā jaudā, bet ja man vajag sociālo tīklu figņu, tad meklēju to tam paredzētā vietā.

    images.jpg
    LAN
    03.12.2020 01:00
    Reply to  Čiekurs

    Es gan tieši šito vēlos! Varētu tos storijus likt ekrānsaudzētāju vietā un projecēt uz auto vējstikla braucot. 😂

    Krotow
    03.12.2020 11:36
    Reply to  LAN

    Vakar manīju pāris tādus ekrānā blenzējus 13. janvāra ielā un uz Vanšu tilta, kur tie uz 40 velkoties, pamanījās aiz sevis savākt pamatīgu rindu. Būs jāiesniedz petīcija ministru kabinetam un CSDD, kur jānorāda, lai šos projicētājus aizliedz ar likumu.

    Last edited 3 years ago by Krotow
    0913
    03.12.2020 09:13

    kursoram arī varētu būt storiji.
    visu laiku bija sajūta, ka kaut kā šeit pietrūkst.

    whatsapp
    03.12.2020 11:25

    super

    Last edited 3 years ago by whatsapp
    Kristaps
    03.12.2020 11:52

    Labāk būtu pārskatījuši savu cenrādi… Jo 5.99€/men par tupu mūzikas straumēšanu nav vairs nedz ‘ekskluzīvi’ nedz normāli….

    P.S. Jau pēdejos 3 gadus nopērku 12mo subskripšonu ebay vai ali, pa aptuveni 30€ un aktivizēju uz savu kontu(un tas nav family plāns kurš var nobrukt) jebšu tas ir kā gift card, kuru nopērkot ievadi kodu un tev ir premium konts 12 mēnešus! jo es uzskatu, ka tāda cena(2.50€/mēn nu max 3€) vēl ir pieņemama par pliku mūzikas straumēšanas servisu, bet ne jau 6€/mēn….
    Pa 6€/mēn normāli ir netflix. ;)

    Last edited 3 years ago by Kristaps
    Reklāma