Web Analytics
More
    Reklāma

    MagSafe Duo lādētājs ir lēnāks par parasto MagSafe lādētāju

    Jaunākie raksti

    Jaunie Apple iPhone 12 modeļi tika pie MagSafe magnētiskās bezvadu uzlādes iespējas, speciālos lādētājus uzņēmums tirgo atsevišķi. Reizē ar šo jauno iespēju, Apple prezentējusi MagSafe Duo bezvadu lādētāju, kas nodrošina iespēju uzlādēt telefonu un Apple Watch, taču izrādās, ka tā ātrumi ir visai ierobežoti.

    Kaut arī jaunais MagSafe Duo lādētājs joprojām nav nopērkams, Apple ir publicējusi plašāku tehnisko informāciju, un izrādās, ka 149 EUR vērtā ierīce spēs sniegt maksimālo uzlādes jaudu -14W. Lai to sasniegtu, būs jāiegādājas vismaz 30W elektrības spraudnis, jo arī šis lādētājs, tāpat kā jaunie iPhone, nav ar to aprīkots. Ja lietotājs iegādāsies klasisko 20W spraudni, tas MagSafe Duo nodrošinās tikai 11W uzlādi. Piemēram, parastais MagSafe šādā komplektācijā nodrošinās 15W uzlādi.

    Tas nozīmē, ka visa šī lādētāja komplektācijai, lai sasniegto maksimālo jaudu, izmaksās 204 EUR, kas ir visai liela summa. Piemēram, Satechi Trio Wireless Charging Pad, kas spēj reizē uzlādēt pat trīs Apple ierīces, maksā 119 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Sesks
    19.11.2020 14:46

    Apple : tas jau tikai tāds silts lietutiņš jums līst aiz krāgas !

    Reklāma